MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Bαρκελώνη: O μουσικός μύθος των Pink Floyd ο Roger Waters σε συναυλία του καταγγέλλει το «fake» White Helmets και κραυγάζει "μη βομβαρδίζετε τη Συρία"

Σε συναυλία του στην Βαρκελώνη ο τ. μουσικός των Pink Floyd ο Roger Waters καταγγέλει το «fake» White Helmets, που κάνει προπαγάνδα για τζιχαντιστές τρομοκράτες. 

Μην βομβαρδίζετε τη Συρία είπε επευφημούμενος, με βάση αυτή την προπαγάνδα. «Μην πιστεύετε την προπαγάνδα τους, ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις μας να βομβαρδίσουν τη Συρία» είπε. 

Τώρα αρχίζει η Αντίσταση…

Διαλεξη του Ν. Λυγερου: Γεωπολιτική Σκακιέρα και Στρατηγικές Κινήσεις.

Διαλεξη του Ν. Λυγερου:  

"Γεωπολιτική Σκακιέρα και Στρατηγικές Κινήσεις."

Επιμελητήριο Σερρών.

13/4/2018


Η τουρκική ηλιθιότητα

Η προσχηματική επίθεση της Δύσης στη Συρία, προσέχοντας να μην ενοχληθούν οι Ρώσοι, ήταν κωμικοτραγική – ενώ το ύψος των χρημάτων που θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν η Ελλάδα και η Τουρκία παύοντας να παίζουν τα παιχνίδια αυτών που τις εκμεταλλεύονται ασύστολα είναι τεράστιο.

Επικαιρότητα

Οι τρεις μεγάλες δυτικές δυνάμεις, η μία πραγματική και οι δύο άλλες κατά φαντασία, οι σταυροφόροι της «δημοκρατίας» σήμερα αντί της «θρησκείας» στο παρελθόν, διεξήγαγαν την προσχηματική επίθεση τους εναντίον της Συρίας, για να μην εκτεθούν στην παγκόσμια κοινότητα μετά τα μεγάλα τους λόγια – προσέχοντας ιδιαίτερα να μην ενοχλήσουν τη Ρωσία, τα αντίποινα της οποίας ασφαλώς φοβούνται. Ενδιαφέρον έχουν εν προκειμένω τα αινιγματικά λόγια της βρετανίδας πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία τα εξής:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Αυτές τις μέρες ακούω πολλούς να διαμαρτύρονται γιατί η κυβέρνηση λέει προωθεί μαζικές ελληνοποιήσεις μεταναστών, με ό,τι συνεπάγεται φυσικά αυτό, προφανώς για να κερδίσει ψήφους και να παραμείνει στην εξουσία.

Γιατί διαμαρτύρεστε; Γνωρίζετε άραγε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας, που έφτιαξαν κυρίως οι πολιτικές οικογένειες των Καραμανλή και Παπανδρέου, ενώ το αποδέχτηκαν πλήρως και οι υπόλοιποι πολιτικοί; Αλλά και όσοι το αναθεώρησαν το έκαναν ακόμα χειρότερο.

Λέει λοιπόν στο άρθρο 4 παρ. 3 “Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος”.

Η αναγκαιότητα διάλυσης της Ευρωζώνης

Εάν η Ιταλία δεν αντιδράσει (με τη Γαλλία δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφού όλοι οι πρόεδροι της υποτάσσονται στη Γερμανία), τότε η μοναδική ελπίδα είναι οι Η.Π.Α. – η οικονομία των οποίων ζημιώθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ανατίμηση του δολαρίου σε σχέση με το ευρώ.

«Ένα λάθος δεν γίνεται αλήθεια επειδή είναι ευρέως διαδεδομένο, ούτε η αλήθεια γίνεται λάθος επειδή δεν τη βλέπει κανείς» (Μαχάτμα Γκάντι)