MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ η πιο επικίνδυνη χώρα για να είσαι πρόεδρος! Δολοφονίες απόπειρες και επιθέσεις

Η χώρα που συχνά αναλαμβάνει τον ρόλο να «διδάξει Δημοκρατία» δια της βίας σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, έχει ένα ιστορικό δολοφονιών ή απόπειρες δολοφονίας ηγετών της , που εντυπωσιάζει και τρομάζει.
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε το Σάββατο από έναν ένοπλο στη διάρκεια μιας προεκλογικής ομιλίας του, σε μία πράξη, που χαρακτηρίστηκε ως απόπειρα δολοφονίας από το FBI, κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που τραυματίστηκε στο αφτί.
 

Αυτός είναι ο δολοφονημένος ήρωας στην συγκέντρωση Τραμπ

Η «παράπλευρη απώλεια» του τέρατος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ… Προστάτεψε με το σώμα του την γυναίκα του και την κόρη του από τις σφαίρες!
 
Ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια έχει αναγνωριστεί ως ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής για το Buffalo Township, Corey Comperatore. «Πρόκειται για έναν ήρωα», όπως τον περιγράφουν οι συμπολίτες του, καθώς πολλές φορές είχε ρισκάρει τη ζωή του μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φωτιά για να σώσει ακόμα και ολόκληρες οικογένειες.
 

Η πολυτελής πόρνη των πλουσίων…

Τα δυτικά ΜΜΕ δεν βλέπουν και δεν λένε τίποτα! Μια πανίσχυρη ολιγαρχία θεωρεί πως οι ζωές μας τής ανήκουν
 
Όλα βαίνουν καλώς, κυρίες και κύριοι! Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε και να σχολιάσετε εδώ! Ο Τζο Μπάιντεν, που τα έχει χάσει και δεν τα βρίσκει, που μπερδεύει τον Πούτιν με τον Ζελένσκι, τον Τραμπ με τη Χάρις, που ανασταίνει νεκρούς, κάθεται σε αόρατες καρέκλες και δεν μπορεί πια να κάνει ούτε 10 βήματα, είναι πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι ο «πλανητάρχης» μας! Ουάου!
 

Militaire News Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ποιος ήταν ο δράστης

Το FBI ταυτοποίησε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια μιας προεκλογικής ομιλίας.
 
Ο ύποπτος δέχθηκε πυρά και σκοτώθηκε από τη Μυστική Αστυνομία, δευτερόλεπτα μετά από την κίνηση του να πυροβολήσει κατά της εξέδρας, από την οποία μιλούσε ο Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια
 

Τραυματίστηκε ο Τραμπ από πυρά σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια!

Υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις στο νοσοκομείο - Βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού
 
Εκπυρσοκροτήσεις ακούστηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, με τον πρώην Πρόεδρο να υψώνει τη δεξιά του γροθιά καθώς συνοδευόταν σε όχημα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.