MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κυβέρνηση αυτοεγκλωβισμένη - Τα τέσσερα όπλα της που τώρα την καταστρέφουν

Uwe_Jelting / pixabay
Ευθύς εξαρχής της πανδημίας με συνέπεια γράφουμε από αυτήν εδώ τη γωνιά ότι η ελληνική κυβέρνηση προσεγγίζει το θέμα μόνο πολιτικά - επικοινωνιακά και ουδόλως υγειονομικά. Όταν όμως προσπαθείς να επιδιορθώσεις κάτι με λάθος εργαλεία τότε στην καλύτερη περίπτωση δε θα πετύχεις τίποτα, ενώ στη χειρότερη θα προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά.


Του Στρατή Μαζίδη

Σε πέντε μήνες συμπληρώνουμε 2 χρόνια από τον ερχομό του κορωνοϊού στην Ελλάδα και σε 2 μήνες από την επίσημη εμφάνισή του. Η ελληνική κυβέρνηση σε όλο αυτό το διάστημα φαίνεται πως δεν έκανε απολύτως τίποτα ως προς την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Το γεγονός ότι τώρα ετοιμάζονται να επιτάξουν γιατρούς αποδεικνύει πώς δεν έγιναν προσλήψεις. Η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας εξακολουθεί να παραμένει αναξιοποίητη ενώ θα μπορούσε να αποτελεί την αιχμή του δόρατος απέναντι στον κορωνοϊό.

Το σοκ με τις παρενέργειες των εμβολίων της Moderna, τα νοσοκομεία με 38% νοσούντες εμβολιασμένους και ο απαράδεκτος Αλιβιζάτος

Η υποχρεωτικότητα δεν είναι μόνο συνταγματικά διάτρητο μέτρο και για τον λόγο αυτό δεν εφαρμόζεται πουθενά καθολικά… αλλά θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη στην κοινωνία και βεβαίως θα επιφέρει πολιτικό κόστος.


Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον covid 19, τον εμβολιασμό, τις εντολές υποχρεωτικότητας και τα μέτρα αλλά και τις παρενέργειες… τελικά οδήγησαν ορισμένους πολίτες σε μεγάλα ποσοστά 30% με 45% να μην εμβολιαστούν εντός και εκτός Ελλάδος. 
 
Παρακολουθώντας σχεδόν όλες τις μελέτες που έχουν δημοσιευτεί για τον covid 19 και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τις αναφορές για παρενέργειες αλλά και τα πραγματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα νοσοκομεία ένα πράγματα δεν μπορεί να συμβεί… να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί. 
 
Η υποχρεωτικότητα δεν είναι μόνο συνταγματικά διάτρητο μέτρο και για τον λόγο αυτό δεν εφαρμόζεται πουθενά καθολικά… αλλά θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη στην κοινωνία και βεβαίως θα επιφέρει πολιτικό κόστος.