MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Πραξικόπημα της ΕΕ του Μακρόν στην Γουαδελούπη που εξεγέρθηκε κατά υγειονομικού απαρτχάιντ και υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Τανκ, ελικόπτερα, περίπολα και από Γαλλία κατέλαβαν τους δρόμους. Πόρτα πόρτα η καταστολή στην αποικία.! Μετά τη Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα σε γενική απεργία!

Πραξικόπημα της ΕΕ του Μακρόν στην Γουαδελούπη που εξεγέρθηκε κατά υγειονομικού απαρτχάιντ και υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Τανκ, ελικόπτερα, περίπολα και από Γαλλία κατέλαβαν τους δρόμους.Πόρτα πόρτα η καταστολή στην αποικία.!Μετά τη Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα σε γενική απεργία κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού! Η Γαλλία κινδυνεύει να χάσει τις κτήσεις της. Για καθυπόταξη του τοπικού πληθυσμού η Γαλλία έστειλε 200 αστυνομικούς και χωροφύλακες επιπλέον και 50 μάχιμου των GIGN και Raid ειδικών δυνάμεων καταστολής.


Καταστολή στην Γουαδελούπη. Στην εξέγερση συμμετέχουν ενεργά πυροσβέστες, υγειονομικοί και νεολαία.Το κίνημα έχει και κοινωνικές ευρύτερες διεκδικήσεις για καλύτερους όρους διαβίωσης. Τανκ, ελικόπτερα, δυνάμεις της τάξης περιπολούν όλη τη νύχτα στους δρόμους του νησιού με ενισχύσεις από Γαλλία που αποβιβάστηκαν στο νησί. Η γαλλική αποικία είναι σε 7η ημέρα γενικής διαρκούς απεργίας και σε καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πρώτη νύχτα σχετικής ησυχίας παρ’ ότι κάποια οδοφράγματα και ραντάρ που κάηκαν. Σκηνές που θυμίζουν Λατινική Αμερική και αμερικανοκίνητα καθεστώτα….Στρατός πόρτα πόρτα επιβάλει την υποταγή τρομοκρατώντας τον πληθυσμό….

Με τη βία μεταφέρει τα κρούσματα Covid 19 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης η Αυστραλία - Σε επιφυλακή και ο στρατός

Οι αυστραλιανές αρχές είχαν αρχίσει να χτίζουν στρατόπεδα καραντίνας, προκειμένου να προετοιμαστούν για να στεγάσουν όσους «δεν εμβολιάστηκαν» 
 
Ο αυστραλιανός στρατός έχει αρχίσει να απομακρύνει με τη βία τους κατοίκους στις Βόρειες Επικράτειες στα στρατόπεδα καραντίνας του Howard Springs που βρίσκεται στο Darwin, αφού εντοπίστηκαν εννέα νέα κρούσματα Covid-19 στην κοινότητα Binjari. 
 
Η κίνηση έρχεται μετά τη θέσπιση σκληρού lockdown στις κοινότητες τόσο του Binjari όσο και του κοντινού Rockhole. 
 

«ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ» από Κούβελα: Άλλαξε η στρατηγική! Κάνουμε ό,τι ΠΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Έχει επιβληθεί μια αλλαγή του τρόπου ζωής»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, έριξε «πυρηνικές ΒΟΜΒΕΣ»!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που θα σας πώς! Υπάρχει μία στρατηγική: Ενώ πριν η φαρμακοβιομηχανία πουλούσε με το κομμάτι, δηλαδή ‘πονάει το κεφάλι μου, θα πάω να πάρω ένα φάρμακο’, τώρα γίνεται δα συνδρομητική υπηρεσία ‘Netflix’.

Θα σου δίνω δηλαδή κάθε μέρα δέκα ευρώ για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο προϊόν σου.

Μιλάμε για μεγάλη αλλαγή κουλτούρας. Έχουμε πλέον έναν πληθυσμό, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιεί ένα προϊόν, με την ελπίδα να μην νοσήσει.

Για την αποτυχία της πανδημίας στην Ελλάδα δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι – Καταστροφή lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός

Εάν δει κανείς την προσπάθεια των πολιτικών να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτή την τραγωδία… ένα είναι το συμπέρασμα, έχουν αποτύχει και αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία


Η Ελλάδα με 17.425 νεκρούς που προσεχώς θα φθάσουν στους 18.000 με 20.000 εμφανίζει από τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες παγκοσμίως.

Μπορεί να ειπωθεί ότι τα έχουμε κάνει μαντάρα και λέμε κάνει… γιατί ενώ πρωτίστως είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της ομάδας βιοηθικής ευθύνη έχει και η κοινωνία.
 
Εάν δει κανείς την προσπάθεια των πολιτικών να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτή την τραγωδία… ένα είναι το συμπέρασμα, έχουν αποτύχει και αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία.