MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σάββας Καλεντερίδης: Ο Ερντογάν έσκαψε λάκκο για την Ελλάδα κι έπεσε ο ίδιος μέσα

Σάββας Καλεντερίδης: Η Τουρκία μετέτρεψε το μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα σε ένα υπερόπλο. Με αυτό το όπλο κατόρθωσε να προκαλέσει μία μερική αποστεθεροποίηση στην Ελλάδα και να αποσπάσει τεράστια οικονομικά ανταλλάγματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση


Διευκόλυνε την έλευση μεταναστών, κάτι που σταδιακά κατέστησε την Τουρκία ως ένα διακπμιστικό κέντρο μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αποκορύφωμα ήταν η σχεδιασμένη από το τουρκικό κράτος επίθεση στην Ελλάδα την άνοιξη του 2020. Χρησιμοποίησε τους μετανάστες, οποίοι επιτέθηκαν στα σύνορα. Περίπου 800.000 μετανάστες θα περνούσαν στην Ελλάδα, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και στη συνέχει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σοκάρει η Pfizer: Επίσημα αναγνωρίζει ότι το εμβόλιο εξασθενεί κατά 47%, χωρίς να σχετίζεται η Delta – FDA: Η 3η δόση θα έχει παρενέργειες

Η Pfizer αναγνωρίζει ότι το εμβόλιο της εξασθενεί κατά 47% σε διάστημα 5 μηνών, από 88% σε 47%


Η Pfizer στην προσπάθεια της να… πιέσει για να αποδεχθεί ο FDA ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων την 3η δόση εμβολιασμού… αποδέχεται να διασυρθεί και να ανακοινώσει επίσημα ότι τα δύο εμβόλια εξασθενούν… μετά την πάροδο 5 μηνών.

Τι αναφέρει η Pfizer;


Η Pfizer επισήμανε ότι τα δεδομένα από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες υποδηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και ισχυρίστηκε ότι οι αναμνηστικές δόσεις είναι αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση των νέων παραλλαγών του ιού.