MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Παγκόσμια ανησυχία από την αποκάλυψη των NYT για την μετάλλαξη Δέλτα και τους εμβολιασμένους

Άρον άρον το CDC επαναφέρει τη μάσκα για τους εμβολιασμένους!


Εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα αποκαλύπτουν οι New York Times για την μετάλλαξη Δέλτα και τους εμβολιασμένους. Τόσο ανησυχητικά, που ανάγκασαν το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ να επαναφέρει άρον – άρον την σύσταση για μάσκα ακόμα και στους πλήρως εμβολιασμένους!

Νέα έρευνα έδειξε ότι «οι εμβολιασμένοι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με την μετάλλαξη Δέλτα μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες του κορονοϊού στη μύτη και το λαιμό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Times.

Αδήλωτη και το 2020 η γαλλική εταιρεία της συζύγου Μητσοτάκη

Δημήτρης Τερζής


Δημοσιοποιήθηκαν χτες τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, με τον πρωθυπουργό να μην εμφανίζει ούτε στη χρήση του 2019 την εταιρεία SCI Personal Ventures, η οποία φέρεται να ανήκει στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι σύμφωνα με έγγραφα του γαλλικού εμπορικού επιμελητηρίου ● Σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ερωτήματα και βολές για τη διαπλοκή της κυβέρνησης με τα κανάλια. 

Δύο ήταν οι ειδήσεις που βγήκαν από τη χθεσινή δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων για την οικονομική χρήση του 2019. Η πρώτη αφορά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία SCI Personal Ventures, η οποία σύμφωνα με έγγραφα του γαλλικού εμπορικού επιμελητηρίου φέρεται να έχει διαχειρίστρια και κύρια μέτοχο έως τον Δεκέμβριο του 2020 τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η εταιρεία, όπως και στις προηγούμενες χρήσεις, δεν είναι δηλωμένη στο «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού.

Ο στόχος που επιβλήθηκαν στη χώρα μας τα σκληρότερα και μεγαλύτερα σε διάρκεια lockdown

photo: https://www.maxpixel.net/Empty-Cafe-Table
-Gastronomy-Corona-Restaurant-5869745
Ο στόχος, για τον οποίο επιβλήθηκαν στη χώρα μας τα σκληρότερα και μεγαλύτερα σε διάρκεια lockdown του κόσμου με αφορμή τον κορωνοϊό, ήταν εξαρχής να καταστραφεί η μικρή και μεσαία επιχείρηση προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών. Αυτό που κυρίως ένοιαζε την κυβέρνηση δεν ήταν βεβαίως η δημόσια υγεία, αλλά το να δημιουργηθεί ο αναγκαίος χώρος στην ελληνική αγορά ώστε να έρθουν ξένες πολυεθνικές εταιρείες λιανικού εμπορίου και να αναλάβουν την πώληση ρούχων και άλλων ειδών.