MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Δημήτρης Γάκης στον Focus FM: “Το εμβόλιο ενεκρίθη με μελέτη 2 μηνών. Αυτό είναι πρωτοφανές.”

“Θα πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα στην Ελλάδα, να ερευνήσουμε και να αποδώσουμε ευθύνες” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.


Αναρωτήθηκε “πως είναι δυνατόν κάποιοι γιατροί να δηλώνουν απερίφραστα οτι το εμβόλιο είναι ασφαλές” υπογραμμίζοντας ότι “το θέμα της ασφάλειας ενός φαρμάκου, είναι το πιο δύσκολο για να μπορέσεις να γνωμοδοτήσεις“.

“Ακολουθήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας που είναι θεσμοθετημένοι και απαραβίαστοι επί δεκάδες χρονια, για τη δημιουργία ενός φαρμάκου; Η απάντηση είναι όχι. Ο σημαντικότερος και αδικαιολογήτως παρακαμφθείς κανόνας των προκλινικών ελέγχων των εμβολίων, παρακάμφθηκε.Όταν παρακάμπτεις αυτές τις μελέτες, δε μπορεί να γνωρίζεις την καρκινογένεση που κάνει χρόνια να εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί σε δύο ημέρες, ή δύο μήνες που ήταν η μελέτη με την οποία ενεκρίθη το εμβόλιο. Το εμβόλιο ενεκρίθη με μελέτη 2 μηνών. Αυτό είναι πρωτοφανές”, τόνισε.

”ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ” Μεγάλη εφημερίδα της Δανίας ζητά συγγνώμη από το κοινό για τη διαχείριση της πανδημίας! ”Υπνωτιστήκαμε δεν ασκήσαμε έλεγχο στην κυβέρνηση και στα ψεύδη της!”

Μετά την Γερμανική BILD ήταν η σειρά μεγάλης δανέζικης εφημερίδας της “EkstraBladet”να ζητήσει συγγνώμη για το πως διαχειρίστηκε την πανδημική κρίση, για την έλλειψη κριτικής της στα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης. Ψελλίζει ”Αποτύχαμε”. Mια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Δανίας απολογείται για την δημοσιογραφική της αποτυχία κατά την περίοδο του COVID-19 δημοσιοποιώντας τα επίσημα μηνύματα της κυβέρνησης χωρίς να τ΄αμφισβητήσει.


ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ 
 
Τα μηνύματα των αρχών και των πολιτικών προς τον λαό σε αυτή την ιστορική κρίση έχουν πολλά κενά.
 
Εδώ και ΣΧΕΔΟΝ δύο χρόνια, εμείς -ο Τύπος και ο πληθυσμός- είμαστε σχεδόν υπνωτιστικά απασχολημένοι με τη κορωνομανία των αρχών.

Σταθακόπουλος Δ.: Τι θα κάνει η Τουρκία αν η κρίση μεταξύ ΝΑΤΟ & Ρωσίας κλιμακωθεί περαιτέρω;

Ο γνωστός νομικός και οθωμανολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος στα Παραπολιτικά 90.1 FM (14-01-2022).

Αδαλής Γιώργος: Η στρατιωτική συμφωνία ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (από το 2018) // Ενημέρωση & Σκέψη

Ο οικονομέτρης Γιώργος Αδαλής στην εκπομπή "Ο Εξαρχείων" (13-01-2022).
 

Ευρωζώνη: Πώς η ΕΚΤ εγκλωβίζει τον Νότο σε «παγίδα» χρέους αποσπώντας τα πλεονάσματα του Βορρά - Σε δεινή θέση η Ελλάδα

Η τιμωρία των αποταμιευτών με τα αρνητικά επιτόκια και η εκπληκτική ανοχή των Γερμανών στην καταστροφή του νομίσματός τους


Δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον της νομισματικής ένωσης της Ευρωζώνης, επισημαίνει ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός οικονομικών αναλυτών. 
 
Στο επίκεντρο του προβλήματος εντοπίζεται ο ρόλος της ΕΚΤ, η οποία μέσω της πολιτικής της νομισματικής χαλάρωσης ξεκίνησε μια πολιτική μεταφοράς πλούτου από τα δημοσιονομικά υπεύθυνα κράτη μέλη στα σπάταλα PIGS (τον χρεοκοπημένο Νότο δηλαδή) και τη Γαλλία. 
 
Οι συνέπειες αυτών των πολιτικών είναι ότι οι σπάταλοι παγιδεύονται πλέον σε μη αναστρέψιμες παγίδες χρέους.

Σε ολισθηρό δρόμο η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αυταρχισμός και “κολλητοί”

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν την είδηση για τον ξυλοδαρμό καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ) από ομάδα κουκουλοφόρων. Η κυβερνητική προπαγάνδα επιχείρησε να το φορτώσει στους αναρχικούς-μπαχαλάκηδες φοιτητές που βιαιοπράγησαν κατά ενός αξιότιμου καθηγητή την ώρα που δίδασκε. Κατόπιν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε εντολή στην αστυνομία να εισβάλει στο κτήριο για να ενισχύσουν τις εντυπώσεις που ήθελαν.


Και μετά, μάθαμε τα ακόλουθα συγκλονιστικά για τον αξιότιμο καθηγητή που δέχτηκε την επίθεση. Ο κύριος αυτός, που ακόμα διδάσκει κανονικά, αντιμετωπίζει από το 2018 δύο διώξεις για αδικήματα, όπως τοκογλυφία και εξαπάτηση επενδυτών από εταιρεία που είχε στήσει με συνάδελφό του στη Ρουμανία και ακόμα για ένα αδίκημα σεξουαλικής φύσης (παιδεραστία και πορνεία), για το οποίο υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες από συναδέλφους του καθηγητές.