MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Σκάνδαλο μεγατόνων: Aπάτη οι δοκιμές εμβολίων Pfizer - Η Moderna προετοιμαζόταν για 1 δισεκ. εμβόλια Covid από το... 2019!

Αποκαλύψεων... συνέχεια με λεπτομέρειες για συγκαλύψεις και απάτες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών των εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19 
 
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν δύο μεγάλα σκάνδαλα που αφορά την πανδημία Covid, τα εμβόλια και δύο από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και Moderna:
 
αναφορικά με την πρώτη, στοιχεία αποκαλύπτουν πως εξαπάτησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ τις αρχές και την κοινή γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων αποκρύπτοντας στοιχεία και μοχλεύοντας τις δοκιμές και αναφορικά με την δεύτερη, πως γνώριζε από το 2019 πως το 2020 θα ξεσπούσε πανδημία και είχε μάλιστα δώσει εντολή να παρασκευαστούν 1 δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίων γιατί η πανδημία ερχόταν το 2020!!!

ΗΠΑ - Κατάρρευση της SVB: Οι εκκλήσεις για κρατική διάσωση και οι Σοσιαλιστές της Silicon Valley και των Venture Capital

Ζητούν η κυβέρνηση να πιέσει μια άλλη τράπεζα να αναλάβει τις υποχρεώσεις της Silicon Valley Bank και να υπάρξει εγγύηση των καταθέσεων
 
Μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της Silicon Valley και του χρηματοοικονομικού τομέα ζητούν δημόσια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να πιέσει μια άλλη τράπεζα να αναλάβει τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις της Silicon Valley Bank μετά την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Σοκ και δέος για το πετροδόλαρο από τη μεγάλη συμφωνία της Ρωσίας με την Ινδία για τις προμήθειες πετρελαίου

Η… λάθος προφητεία της υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen και πώς όλος ο κόσμος ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί το δολάριο μετά την επιβολή των αντιρωσικών κυρώσεων
 
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την αμερικανική οικονομική ηγεμονία, καθώς ήδη έχει τεθεί εν ενεργεία η παρακμή του δολαρίου που συμβόλιζε την ισχύ των ΗΠΑ.
Η Janet Yellen αναφώνησε με περηφάνια το 2017 ότι δεν θα βιώσουμε νέα οικονομική κρίση και ήρθε κρίση στην αγορά repos και τα έκτακτα μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και το τύπωμα τρισεκατομμυρίων δολαρίων από την Fed προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι οικονομικές συνέπειες από τα lockdowns που αποφράστηκαν για την αντιμετώπιση της κρίση της δημόσιας υγείας από τον COVID-19.