MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Οι επαναστάτες του διαδικτύου

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα των «κίτρινων γιλέκων» για εμάς τους Έλληνες που έχουμε εξευτελιστεί διεθνώς, αποτελώντας ντροπή για την Ευρώπη; Που έχουμε χάσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια, την ελευθερία και την κυριαρχία μας, χωρίς καμία ουσιαστική διαμαρτυρία;

Επικαιρότητα

Εμείς οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε ασύγκριτα μεγαλύτερα προβλήματα από τους Γάλλους – ενώ έχουμε μία κυβέρνηση που κατηγορεί όποιον δεν συμφωνεί μαζί της ως φασίστα, ακροδεξιό ή εθνικιστή, ειδικά όταν πρόκειται για την επάρατη συμφωνία με τα Σκόπια. Θα έλεγε δε κανείς πως στηρίζει απροκάλυπτα τον κ. Soros, ο οποίος έχει υποσχεθεί στο κρατίδιο το όνομα Μακεδονία, προσβλέποντας στο διαμελισμό και στη διάλυση της Ελλάδας σε συνδυασμό με τη μεταναστευτική αλλοίωση του πληθυσμού της – ενώ έχει καταφέρει να επιβάλλει τη συμφωνία του Μαρόκου, στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης των ανθρώπων παράλληλα με αυτήν των κεφαλαίων και των προϊόντων, όπως προστάζουν οι αρχές της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης.


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.

Μετά την μόνιμα κυλιόμενη χρεοκοπία και τον εκφοβισμό μας, για να παραμένουμε αδρανείς, η δεύτερη φάση του σχεδίου είναι να αλλάξει ιδιοκτήτες η Ελλάδα, μέσω των κατασχέσεων των πλειστηριασμών και των αναγκαστικών εκποιήσεων λόγω χρεών που μας επιβάλουν το βίαιο κράτος και οι τράπεζες. 

Μετά φυσικά θα έρθουν επενδύσεις και ανάπτυξη, αλλά δεν θα φορά εμάς, που τότε θα είμαστε απλοί εργάτες και ζήτουλες μέσα στην παλιά πατρίδα μας και που τώρα που την έχουμε ακόμα στα χέρια μας, δεν την υπολογίζουμε.