MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Dr Laurent Montesino: «Μπήκαμε σε δικτατορία - Σκοπός είναι να σκλαβώσουν και να υποδουλώσουν τον πληθυσμό»

Τον «κώδωνα» στους πολίτες κρούει ο Γάλλος ιατρός


Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο της καταπάτησης των ελευθεριών του ανθρώπου στο όνομα ενός ιού, καθώς οι κυβερνήσεις επιβάλουν υποχρεωτικούς (άμεσους ή έμμεσους) εμβολιασμούς, ώστε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα», χωρίς βεβαίως να μπορέσουν να τα αιτιολογήσουν επιστημονικά. Σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα αντιδρούν ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο Γάλλος ιατρός, Laurent Montesino.

Ο Dr Laurent Montesino στο Νοσοκομείο Bichat καταγγέλλει: «μπήκαμε σε δικτατορία, αυτό που συμβαίνει δεν έχει κανένα υγειονομικό κίνητρο. Ο σκοπός είναι να σκλαβώσουν, υποδουλώσουν τον πληθυσμό. Γιατί; Δεν ξέρω. Καλώ όλους τους Γάλλους να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει και να σκεφτούν.

Στα χνάρια του Χίτλερ – κι ακόμα παραπέρα!

Το βίντεο αυτό είναι η κατάθεση της Vera Sharav, επιζώσας του Ολοκαυτώματος, στην Εξεταστική Επιτροπή για τον Κορωνοϊό της Γερμανίας, στην οποία πρωτοστατεί ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich. Από τα μέσα Ιουλίου 2020, η Επιτροπή διεξάγει ζωντανές, πολύωρες συνεδρίες για να διερευνήσει γιατί οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν πρωτοφανείς περιορισμούς στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού και ποιες ήταν και εξακολουθούν να είναι οι συνέπειες για τους ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή έχει συγκεντρώσει έναν τεράστιο όγκο στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι η διαχείριση της λεγόμενης “πανδημίας COVID-19” συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Ν.Τραμπ: «Είναι ώρα ο Τ.Μπάιντεν να παραιτηθεί από ντροπή!»

«Αυτό που έκανε ο Τζο Μπάιντεν στο Αφγανιστάν είναι θρυλικό - Θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές ήττες»


Ο Ντόναλντ Τραμπ έκρινε χθες Κυριακή ότι ο Τζο Μπάιντεν οφείλει να παραιτηθεί, εξαιτίας της νίκης των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, καθώς και εξαιτίας της κακοδιαχείρισης, κατ’ αυτόν, από μέρους του διαδόχου του στον Λευκό Οίκο άλλων προβλημάτων, όπως η πανδημία του νέου κορωνοϊού.


Η προσφορά είναι το σημερινό παγκόσμιο πρόβλημα

Είναι ανεύθυνη και απαράδεκτη η στάση κυβερνήσεων, όπως είναι η ελληνική, όσον αφορά το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και πόρων της χώρας – ειδικά του νερού και της ενέργειας, όπου για παράδειγμα είναι παράλογη η απόφαση της κυβέρνησης για το σταμάτημα του λιγνίτη. Είναι αδιανόητο μία χώρα που χρωστάει σήμερα πάνω από 380 δις € ή 230% του ΑΕΠ της, να πετάει 227 δις € από το παράθυρο – όσο κοστίζουν τα αποθέματα λιγνίτη που διαθέτουμε, με την τιμή του πετρελαίου στα 60 $ το βαρέλι. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να παραδέχεται στην πρόσφατη συνέντευξη του πως θυσίασε το λιγνίτη, για να στηρίξει την περιβαλλοντική πολιτική της ΕΕ – όταν η Γερμανία έθεσε σε λειτουργία το 2020 μία νέα λιγνιτική μονάδα, παραγωγής 1.100 MW, ενώ σχεδιάζει την απολιγνιτοποίηση για το 2038. Δεν ήταν ανάλογα απαράδεκτη η θυσία της Ελλάδας για τη διάσωση των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών; Γιατί πρέπει να θυσιάζεται συνεχώς η πατρίδα μας για την ΕΕ; Από την άλλη πλευρά, δεν ήταν ανόητη η σπατάλη 41 δις € με δανεικά μέσα σε δύο μόλις χρόνια από την κυβέρνηση για τη στήριξη της ζήτησης, όταν η προσφορά είναι το πρόβλημα; Για αυτά τα δανεικά που σπαταλήθηκαν ανεύθυνα δεν θα ζητηθούν ανταλλάγματα από τους Γερμανούς, όπως για παράδειγμα η συνέχεια του ξεπουλήματος των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας, από τους φυσικούς μας πόρους έως τις κοινωφελείς επιχειρήσεις μας; Αυτονόητο δεν είναι;