MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Στην Κατοχή εξέδιδαν πιστοποιητικά για το μη ανήκειν στην εβραϊκή ράτσα και σήμερα πιστοποιητικά του μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους!!!!

Κατά τη Γερμανική Κατοχή οι ναζιστές εξέδιδαν πιστοποιητικά του μη ανήκειν στην εβραϊκή φυλή για να επωφελούνται στα προνόμια οι κάτοχοι τους…. Σήμερα η μόνη διαφορά είναι η ψηφιακή εφαρμογή. Εκδίδουν πιστοποιητικά που τεκμαίρουν το μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους. Κι όλα αυτά και πάλι στην Ευρώπη που κατέλαβε το τέρας του νεοναζισμού….


”Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα

Πιστοποιητικό του μη ανήκειν στην εβραική ράτσα. …

….η Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα πιστοποιεί ότι ο κ. τάδε γεννηθείς στο Παρίσι δεν οφείλει να υπόκειται στους όρους του νόμου της 2 Ιουνίου 1941” …

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Δηλώσεις ντροπής και από την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά υπέρ της καταπάτησης του Συντάγματος και της παραβίασης της Νομοθεσίας της Ε.Ε.

Η Φώφη Γεννηματά ως απόγονος του Γιώργου Γεννηματά ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για τις δημοκρατικές αξίες, για να είναι όλοι οι πολίτες ίσοι ανεξάρτητα τα φρονήματά τους και οραματίστηκε ένα υγιές ΕΣΥ όφειλε να είναι πιο προσεκτική. Με τη αντισυνταγματική θέση της υπερασπίζεται την ανισότητα μεταξύ Ελλήνων, τη μερική ελευθερία κάποιων ως άλλοι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στη χώρα τους.

Πώς μια κυβέρνηση μπορεί να είναι δημοφιλής με αντιπαθείς υπουργούς ;

Διαβάζοντας προσεκτικά το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη το μήνυμα βρίσκεται στο παράθυρο πίσω του καθώς αυτή τη φορά απειλεί όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν πως δεν θα τους επιτρέψει να του χαλάσουν την επιτυχία. Ένα μικρό παράθυρο αυτή τη φορά, πάει το ολόκληρο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη στο περυσινό μήνυμα.

Η κυβέρνηση θάπιανε τον στόχο για 70% εμβολιασμένους τον Ιούνιο, τώρα πάμε για το τέλος του καλοκαιριού- μάλλον θα το αναβάλλει πάλι καθώς οι ειδικοί -που υποτίθεται ότι ακούει η κυβέρνηση μιλάνε για μισό εκατομμύριο που θα νοσήσουν και η κυβέρνηση επέλεξε το μοντέλο «να διασκεδάζετε, αλλά καθήμενοι» για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΈΔΕΣ Ή ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;

Γιωργος Αδαλης


Είναι δυνατόν να γίνεται στην Ελλάδα μια έκθεση Αμυντικής βιομηχανίας και τα μάτια όλου του πλανήτη να είναι στραμμένα σε αυτήν και να μην καταδεχτεί να πάει ούτε για να πει ένα «τζα» ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Κι όμως είναι! Το ζήτημα είναι γιατί ΔΕΝ πήγε; Μήπως γιατί τόσες μέρες είχε βαρύ φόρτο εργασίας στα νησιά που παραθέριζε ή μήπως δεν προλάβαινε από τις συνεχείς τηλεδιασκέψεις με τον Μπουρλά;
 
Μιλάω φυσικά για την έκθεση DEFEA21 που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου και τελείωσε 15 Ιουλίου στο εκθεσιακό κέντρο του Ελ.Βενιζέλος.

Πρότεινε τέλειο ελληνικό όπλο στον Στρατό, του το κατέσχεσαν, τον απέκλεισαν από τον διαγωνισμό...

Η Αστυνομία κατέσχεσε τα όπλα που είχε για δειγματισμό


Να μείνει εκτός διαγωνισμού για το εθνικό τυφέκιο, λόγω περίεργων μεθοδεύσεων, κινδυνεύει ένας Έλληνας οπλουργός που ετοίμασε τη δική του πρόταση προς το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Αντί λοιπόν να υπάρχει μία επιβράβευση για τις προσπάθειες που γίνονται, φαίνεται πως το ελληνικό κράτος "σαμποτάρει" τις προτάσεις για εγχώρια ανάπτυξη τυφεκίων και όπλων.