MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Γαλλία – 250.000 διαδηλωτές κατά του υγειονομικού πάσου

Το πέμπτο σαββατοκύριακο των κινητοποιήσεων κατά των νέων μέτρων ήταν και το πλέον δυναμικό με ρεκόρ προσέλευσης σε πάνω από 200 κινητοποιήσεις σε όλη τη Γαλλία


Με συνθήματα υπέρ της ελευθερίας και κατά του… άπαρτχαϊντ του υγειονομικού πάσου χιλιάδες Γάλλοι κατέβηκαν και πάλι σήμερα στους δρόμους, για πέμπτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στα νέα μέτρα κατά της πανδημίας και ειδικότερα κατά του υγειονομικού πάσου.

Συγκεκριμένα εκτιμάται πως πάνω από 200 κινητοποιήσεις οργανώθηκαν σε όλη τη χώρα, με κυριότερες αυτές που έλαβαν χώρα στο Παρίσι, τη Μασσαλία, τη Νίκαια και το Μονπελιέ, συγκεντρώνοντας συνολικά περίπου 250.000 διαδηλωτές.

Ο Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τι συνέβη: Μην περιμένετε να αποδοθούν ευθύνες, αφού «πετύχαμε» και «του χρόνου θα γίνουμε καλύτεροι»

( John.k - Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον, πως ο ψεκασμένος Κ. Μητσοτάκης, αντί για γκαζάκια και εμπρησμούς βλέπει κλιματική αλλαγή … και ότι γενικότερα ζει σε άλλο πλανήτη !!
 
Mε τον Πρωθυπουργό να γελά μιλώντας για την καταστροφή και να διαβάζει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων -που μάλλον δεν πρόλαβε αποστηθίσει- προκύπτει ένα ερώτημα: οι επικοινωνιολόγοι του έγραψαν απαντήσεις για κάθε πιθανή ερώτηση ή είχε από πριν τις ερωτήσεις στη διάθεσή του.

Η συνέντευξη τύπου πάντως εξελίχθηκε καλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντί να απολογείται για την καταστροφή έφτασε γελώντας να μιλά για τις καλύτερες μέρες που έρχονται, τον κορονοϊό και τον ανασχηματισμό -που τελικά έκανε ως αναδιάταξη της κυβέρνησης.


Καταγγελία ΣΟΚ νομικού για δεκάδες χιλ. θανάτους λόγω εμβολίων – Με δάκρυα στα μάτια πυροσβέστης, μαζικές μηνύσεις στις ΗΠΑ!

Παγκόσμιος εκβιασμός – Άνθρωποι φτάνουν στα όριά τους!


Για πρώτη φορά στην Χαβάη έχει κατατεθεί μια μαζική μήνυση σε πρώτη φάση από 1.200 κρατικούς λειτουργούς (πυροσβέστες, αστυνομικούς, στις πρώτες βοήθειες κλπ) ενάντια στις εντολές περί υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο δικηγόρος τους, Michael Green, υποστήριξε on camera ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Η συγκλονιστική του καταγγελία «έπαιξε» σε αμερικανικά μέσα και έκανε τον γύρο των social media:

«Τα τεστ που είδαμε από όλη τη χώρα από τους γιατρούς μας δείχνουν ότι σχεδόν 45.000 άνθρωποι που έκαναν αυτά τα εμβόλια πέθαναν μέσα σε 72 ώρες. Οι γυναίκες ανησυχούν για τις εγκυμοσύνες τους ή για το αν μπορούν ή πρόκειται να εγκυμονήσουν.