MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Γρίβας: «Οι τουρκικές φαντασιώσεις περί συντριβής της Ελλάδας»

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μιλώντας στην εκπομπή του Kontra, Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο υποστήριξε ότι «η Τουρκία αν εμπλεκόταν σε μια πολεμική αναμέτρηση, έστω και μικρής κλίμακας, αυτό που λέμε θερμό ή κάποιο υπερ-θερμο επεισόδιο, εν πάση περιπτώση, οι συνέπειες θα ήταν δραματικές. Δεδομένου μάλιστα ότι έχει κυριαρχίσει στην κοινή γνώμη την δική τους ότι η Ελλάδα είναι ένας πολύ εύκολος στόχος κι αν προκείψει μια πολεμική αναμέτρηση “η Ελλάδα θα συντριβεί” κάτι ουδώλος πρόκειται να συμβεί. Αυτό είναι μια φαντασιώση Τουρκική οπότε μπορεί να υπάρχουνε πολύ μεγάλες συνέπειες στο εσωτερικό». 
 

ΕΚΡΗΞΗ από τον καθηγητή Κούβελα! «ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% περισσότεροι Έλληνες κάθε μήνα. Ο υπουργός να κάνει χαρακίρι…»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κουβέλας εξαπέλυσε ΠΥΡΑ για την διαχείριση του κορωνοϊού, τους τηλε-ειδκούς και τους δημοσιογράφους!


Μεταξύ άλλων δήλωσε, στέλνοντας κι ένα “σκληρό” μήνυμα στον υπουργό Υγείας:

«Επαναλαμβάνουμε τα ίδια μέτρα που μας κατέστρεψαν οικονομικά και δεν έσωσαν κανένα, καθώς έχουμε από τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο αναλογικά και το κυριότερο μετά την επιδημία έχουμε, εκτός από τον COVID, πεθαίνουν κάθε μήνα 20% παραπάνω άνθρωποι. Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;; Ούτε επίθεση από την Ανατολή να δεχόμασταν.