MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Κάποιοι πρέπει να διωχθούν έστειλαν ανθρώπους στον θάνατο!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με αποδείξεις στοιχεία και ντοκουμέντα!

Εδώ το Πρώτο Μέρος https://www.youtube.com/watch?v=jtsNK…

Δείτε τους πίνακες και τα διαγράματα (τα αναλύει στην συνέντευξη του) https://dialogue-with-active-greek-ci…

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Φάουτσι, Γκέιτς, ΠΟΥ και οι Big Pharma…

Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, μια γενναία δικηγόρος, η Hannah Rose, ο Dr. Mike Yeadon και άλλοι 5 προσφεύγοντες, κατέθεσαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ), μια εντυπωσιακή αγωγή 46 σελίδων, με την οποία κατηγορούν τους William Gates III, Melinda Gates, Anthony Fauci, Peter Daszak και άλλα 12 άτομα για κατά συρροή εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, για γενοκτονία, για εγκλήματα πολέμου και για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53 του Καταστατικού της Ρώμης.


Μεταξύ αυτών που κατηγορούνται περιλαμβάνονται διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO) των κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής και εμβολίων, διευθυντές «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Davos) και ηγέτες στον τομέα της υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ, ΟΤΙ Η “Ο” ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

Konstantinos Arvanitis

Σε σημερινή ανακοίνωση του, το γερμανικό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κωχ γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής, από την μετάλλαξη “Ο” έχουν νοσήσει:
 
– ανεμβολίαστοι: 186 άτομα (ή 4,4%)
 
– εμβολιασμένοι: 4.020 άτομα (ή 95,6%)
____________________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 
Φαίνεται και πάλι ότι η Ομικρον είναι μάλλον μία υπόθεση κυρίως των εμβολιασμένων, αφού:
 
1) Οι ανεμβολίαστοι συμμετέχουν μόνο κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, της τάξεως του 4,4%, όταν η αναλογία τους στον πληθυσμό είναι 24,2%.
 
Δηλαδή, αρρωσταίνουν 5,5 φορές λιγότερο από όσο θα τους αναλογούσε!
 
2) Αντίθετα, οι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ στον πληθυσμό αποτελούν το 70,9%, στην νοσηρότητα συμμετέχουν με 95,8%!
 

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.


Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970.

Ο Bezmenov εξηγεί μερικές από τις τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδευτηκε και τον τρόπο με τον οποίο η σοβιετική προπαγάνδα απλώνεται σε τρίτες χώρες για να υπονομεύσει τους δασκάλους, τους πολιτικούς και τους υπόλοιπους διαμορφωτές της κοινής γνώμης της χώρας – στόχου ώστε οι κάτοικοι να δεχθούν την σοβιετική ιδεολογία.