MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ στη PFIZER. H Eταιρία κατηγορεί πρώην υπαλλήλους της ότι υπέκλεψαν 12.000 αρχεία ανάμεσά τους διαβαθμισμένα ως απορρήτα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ;


Στο μεταξύ ο FDA διατηρεί σε εμπάργκο 55 χρόνων τις 329.000 σελίδες των εγγράφων τις οποίες μελέτησε ώστε να δώσει την άδεια έκτακτης χρήσης στο εμβόλιο της


ΗPfizer κατηγόρησε την Chun Xiao Li ( «Li») και πέντε πιθανούς συν-κατηγορούμενους για εταιρική κατασκοπεία

Μια «σύντομα πρώην υπάλληλος» της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ανέβασε περισσότερα από 12.000 αρχεία αξίας εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων διαβαθμισμένων ως απορρήτων, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Google Drive και σε άλλες συσκευές, σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε η εταιρεία.
Ειδικότερα, η Pfizer κατηγόρησε την Chun Xiao Li ( «Li») και πέντε πιθανούς συν-κατηγορούμενους για εταιρική κατασκοπεία, λέγοντας ότι η καθής αποφάσισε να εγκαταλείψει την εταιρεία για έναν ανταγωνιστή που εκτιμάται ότι είναι η Xenocor, Inc.
 

Υπάρχουν 8-9 θεραπείες, αλλά ΠΡΩΤΑ θα δώσουμε τα εμβόλια ....

Το είπε σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!


Σωρεία ερωτημάτων για την διαχείριση της πανδημίας προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, στο ραδιόφωνο του Σκάι για τα εμβόλια και τις θεραπείες.

Ο κ. Σχοινάς έριξε βόμβα μεγατόνων και, μάλιστα, μιλώντας με ένα ανάλαφρο στιλ, σαν να επρόκειτο για κάτι αυτονόητο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Δρούγος για νομοσχέδιο Μενέντεζ - "Τα τουρκικά F-35 θα δοθούν στην Ελλάδα"

Αθανάσιος Δρούγος. Ο γεωστρατηγικός αναλυτής στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" (23-11-2021).


Ο γνωστός αναλυτής σχολίασε: - Τις αντιδράσεις της Τουρκίας στο νομοσχέδιο Μενέντεζ. - Την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο Μπαχρέιν. - Τις εξελίξεις σε Σκόπια και Λιβύη. 
 

Τι; Το FDA θέλει 55 χρόνια για να επεξεργαστεί το αίτημα του FOIA σχετικά με δεδομένα εμβολίου

(Reuters) - Τα αιτήματα για το Freedom of Information Act σπάνια είναι γρήγορα, αλλά όταν μια ομάδα επιστημόνων ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να μοιραστεί τα δεδομένα στα οποία βασίστηκε για την αδειοδότηση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, η ανταπόκριση ξεπέρασε το τυπικό γραφειοκρατικό κόλπο.

 
Μετά από 55 χρόνια.

Αυτός είναι ο χρόνος που η Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων στα δικαστικά έγγραφα αυτή την εβδομάδα προτείνει ότι θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα επανεξέτασης και αποδέσμευσης του θησαυρού εγγράφων που σχετίζονται με το εμβόλιο που ανταποκρίνονται στο αίτημα. Εάν ένας ομοσπονδιακός δικαστής στο Τέξας συμφωνήσει, οι ενάγοντες της Δημόσιας Υγείας και των Επαγγελματιών Ιατρών για τη Διαφάνεια μπορούν να περιμένουν να δουν το πλήρες αρχείο το 2076.