MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Διαψεύδει τον Τριαντόπουλο ο συντονιστής της Πυροσβεστικής – Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Απαντήστε γιατί δώσατε εντολή να αλλοιωθεί ο χώρος του εγκλήματος»

Προσβλητικές οι δηλώσεις του Μητσοτάκη λέει η μητέρα που έχασε το παιδί της - Τι καταγγέλλει ο συντονιστής της Πυροσβεστικής για τα «ύποπτα» εγκαύματα
 
Στριμωγμένο είναι το Μαξίμου μετά από την παρέμβαση του συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ο οποίος διαψεύδει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του Χρήστου Τριαντόπουλου που παρά το βίντεο που τον «καίει» για την αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος στα Τέμπη, έριξε τις ευθύνες στην Πυροσβεστική! Η κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να συσκοτίσει την υπόθεση με κυβερνητικές διαρροές για δήθεν συνομωσίες, προσβάλλοντας τη μνήμη των θυμάτων αλλά και τις οικογένειές τους που περιμένουν δικαίωση.
 

Βόμβα ΟΟΣΑ: Η ακρίβεια εξαφάνισε έναν μισθό!

Σύμφωνα με τα στοιχεία μέσα στο 2022, χάσαμε εισοδήματα 1.046 ευρώ, ενώ ακόμα υψηλότερες είναι οι απώλειες αν συμπεριληφθεί και ο πληθωρισμός
 
Καταρρέει ακόμα μία χρονιά το αφήγημα της κυβέρνησης περί αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος, με νέα έρευνα του ΟΟΣΑ για το 2022 να αναφέρει πως τα ελληνικά νοικοκυριά είχαν τεράστιες απώλειες λόγω της ακρίβειας.
 

Ιστορική ομιλία Ραντ Πωλ στη Γερουσία: Εξέθεσε Μπάιντεν και Μητσοτάκη για την στήριξη στην Τουρκία!

«Αυτό που λαμβάνουμε σε αντάλλαγμα είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για τα αμερικανικά στρατεύματα»
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του Ραντ Πωλ, Γερουσιαστή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος από το Κεντάκι, που πρόσφατα κατέθεσε «ψήφισμα μη έγκρισης», σχετικά με την πώληση των F-16 στην Τουρκία. Ο ίδιος, αυτήν την φορά, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον της Τουρκίας από το βήμα της ολομέλειας της Γερουσίας.