MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γ. Αδαλής : Η πιο ασφαλής θάλασσα στον πλανήτη το Αιγαίο-Έλληνες γκουρού της Πληροφορικής διεξάγουν τον πόλεμο μόνοι τους

Συνέντευξη στον Ευάγγελο Δ. Κόκκινο
 
Τις οικονομικές/ενεργειακές επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, την ελληνοτουρκική κρίση, το ενδεχόμενο αναβίωσης του EastMed, αλλά και τις ελληνικές δυνατότητες στον ηλεκτρονικό πόλεμο, αναλύει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, o Γιώργος Αδαλής, Οικονομολόγος-Οικονομέτρης και Μηχανικός Η/Υ, Λογισμικού και Δικτύων.
 

Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον Covid-19 σε αριθμούς: Πρώτη σε κρούσματα & δεύτερη σε νεκρούς στην Ευρώπη!

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποδεικνύουν το ψεύδος της «επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας»
 
Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα με την εντελώς αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας κορωνοϊού αποδεικνύεται από τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) όπου η χώρα είναι πρώτη σε κρούσματα και δεύτερη σε νεκρούς ανάμεσα σε 30 ευρωπαϊκές χώρες!