MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ο εποικισμός συνεχίζεται – 1.490 ευρώ εφάπαξ για “πρόσφυγες”..

Αδιανόητο! Ενώ ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει ως πρόσφυγες μόνο όσους περάσουν στις όμορες χώρες (τις διπλανές δηλαδή) πχ όμορη της Συρίας είναι η Τουρκία, και αν απελευθευρωθεί ένα κομμάτι της χώρας, οι πρόσφυγες οφείλουν να επιστρέψουν πίσω (έχει απελευθερωθεί το 95% της Συρίας) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζουν να τους αποκαλούν πρόσφυγες! Ενώ αυτό δεν προκύπτει από καμία συνθήκη του ΟΗΕ!!
Πάμε λοιπόν να το πούμε ακόμα μια φορά.

1) Δεν είναι πρόσφυγες (δεν προκύπτει από καμιά συνθήκη του ΟΗΕ)

2) Δεν θέλει ο Ελληνικός λαός να τους ενσωματώσει, δεν τον ρώτησε κανένας.. Όποιος τολμά ας κάνει δημοψήφισμα, ωραία και δημοκρατικά! Ενσωμάτωση θέλουν μόνο οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι. 

3) Για την χώρα αυτή δούλεψαν οι παπούδες μας οι πατεράδες μας και εμείς. Είναι δικιά μας.. δεν είμαστε κάτοικοι, είμαστε οι ιδιοκτήτες της. Εμείς θα αποφασίσουμε ποιος θα μπεί και θα μείνει, όχι η ΜΕΡΚΕΛ όχι η Ευρώπη.

Γ. Μαργαρίτης: Η Κυβέρνηση επιδιώκει σύγκρουση με νόμο και τάξη για την υποταγή μας

Ετοιμάζουν χειραγώγηση μέσω ιστορίας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Λατινοποιούν την κοινωνία, είναι ανάγκη της πολιτικής ελίτ η πειθαρχία της κοινωνίας, υποστηρίζει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής σύγχρονης Ιστορίας και συγγραφέας, στον 98.4. 

Μιλά για μία επώδυνη διαδικασία για τους πολίτες, τους οποίους επιχειρούν να υποτάξουν με το δόγμα περί νόμου και τάξης , όπως κι ιδεολογική επίθεση στα πιστεύω τους. 

«Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική». - Τζωρτζ Όργουελ

O Έρικ Άρθουρ Μπλαιρ γνωστός περισσότερο με το συγγραφικό του ψευδώνυμο Τζωρτζ Όργουελ, ήταν Βρετανός συγγραφέας, λογοτέχνης και δημοσιογράφος. Το έργο του χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρο πεζό λόγο, συνειδητότητα των κοινωνικών ανισοτήτων, αντίθεση στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και αφοσίωση στο δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Το τέλος της ιστορίας

Επειδή ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς, θεωρήθηκε πως ο καπιταλισμός είναι το μοναδικό βιώσιμο σύστημα – με αποτέλεσμα να σταματήσει εντελώς να ελέγχεται από τα κράτη. Ως εκ τούτου, στα χρόνια που ακολούθησαν, όλες οι κυβερνήσεις διεθνώς δρομολόγησαν απίστευτα ευνοϊκές ρυθμίσεις προς όφελος του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των σκιωδών τραπεζών, καθώς επίσης των «τοξικομανών κερδοσκόπων» στις αγορές παραγώγων – απελευθερώνοντας το θηρίο και ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου που απειλεί σήμερα να οδηγήσει τον πλανήτη στο χάος.

Όταν δε κάποιοι εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους, όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση των πάντων, κατηγορούνταν ως κομμουνιστές – ως οπαδοί ενός συστήματος που αποδεδειγμένα απέτυχε και κατέρρευσε. Εν τούτοις, η κρίση του 2008 δεν οφειλόταν στον κομμουνισμό, αλλά στις ανεξέλεγκτες χρηματαγορές και στην άνευ ορίων κερδοσκοπία – καθώς επίσης στην αφελή πεποίθηση, σύμφωνα με την οποία οι αγορές είναι πάντοτε αποτελεσματικές.

Η συνταγή της χρεοκοπίας

Το σημερινό Σύνταγμα καθόρισε θεσμικά τη μορφή του πολιτικού συστήματος μετά τη δικτατορία – της εποχής που είναι γνωστή σε όλους μας ως «μεταπολίτευση». Δυστυχώς όμως δεν συμμετείχαν οι Πολίτες στη συγγραφή του, αλλά το καθεστώς που κυβέρνησε την Ελλάδα έκτοτε – με συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας, οικογενειοκρατίας, κομματοκρατίας, διαφθοράς και διαπλοκής. Έτσι το δημόσιο χρήμα λεηλατήθηκε, οι Πολίτες διαφθάρηκαν για να παραμένουν ανεκτικοί, μεταξύ άλλων με διορισμούς στόχος των οποίων ήταν να διατηρείται το πολιτικό σύστημα σταθερά στην εξουσία, το δημόσιο χρέος εκτινάχθηκε στα ύψη και η πατρίδα μας υπερχρεώθηκε – ενώ με την απίστευτη προδοσία του PSI χρεοκόπησε, έχασε την εθνική της κυριαρχία και υποθηκεύθηκε στις ξένες δυνάμεις. Σήμερα δε εκείνοι ακριβώς που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση θέλουν να μας σώσουν! Εύλογα λοιπόν συμπεραίνεται πως η κρίση, στην οποία είναι βυθισμένη η Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, είναι κρίση του πολιτικού συστήματος – οπότε δεν πρόκειται ποτέ να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά, προς όφελος της πλειοψηφίας των Ελλήνων, εάν δεν αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα που καθόρισε τη μορφή του.

Τα 10 παραμύθια που σας λένε για τη μαζική μετανάστευση


Σχετικά με το μέγιστο πρόβλημα της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης που κυριολεκτικά πνίγει τη χώρα επί χρόνια, ακούμε διαρκώς από κυβερνώντες, πολιτικά κόμματα και παράγοντες των τοπικών κοινωνιών να επαναλαμβάνονται μέχρι αηδίας τα ίδια χοντροκομμένα παραμύθια που δεν αντέχουν σε καμία λογική επεξεργασία και απευθύνονται μάλλον σε αφελείς ή ανίδεους: 

Η μεταναστευτική εισβολή

Οι μετανάστες δεν ενοχλούν προφανώς τα ανώτερα εισοδηματικά στρώματα που δεν έρχονται ποτέ σε επαφή μαζί τους – ούτε επηρεάζουν τα εισοδήματα τους. Αντίθετα, προβληματίζουν τις φτωχές ομάδες του πληθυσμού – αφενός μεν επειδή μειώνουν ακόμη περισσότερο τους μισθούς ή αυξάνουν την ανεργία τους, αφετέρου λόγω του ότι όλα όσα διαπιστώνονται (βιασμοί, ληστείες κλπ.) συμβαίνουν στις γειτονιές τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για χρεοκοπημένες χώρες, όπως η Ελλάδα, οι οποίες δεν μπορούν να παρέχουν θέσεις εργασίας στους Πολίτες τους, βιώσιμους μισθούς ή σωστές υπηρεσίες – ενώ ήδη ο αριθμός των μεταναστών που διαμένουν υπερβαίνει το κρίσιμο ποσοστό του 10%. Πώς είναι δυνατόν αλήθεια να παρέχεται στους μετανάστες άδεια παραμονής στην Ελλάδα, χωρίς άδεια εργασίας; Δεν είναι αυτονόητο ότι θα κλέψουν, θα ληστέψουν ή θα κάνουν οποιαδήποτε άλλη παρανομία για να επιβιώσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι εγκληματίες;

Χ.Κίσινγκερ: «Παγκόσμια συνεργασία ή παγκόσμιος πόλεμος»

Έμμεση αναφορά και στο μέλλον που ετοιμάζουν στους ανθρώπους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, μιλώντας στην Εθνική Επιτροπή για τις Σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα, κάλεσε τις δύο χώρες να συνεργαστούν προς όφελος της παγκόσμιας ειρήνης.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως μια «σύγκρουση» μεταξύ τους θα έχει χειρότερα αποτελέσματα και από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που προηγήθηκαν.