MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τέμπη: Μήνυση από 170 πολίτες εναντίον του Κ.Μητσοτάκη ως ηθικό αυτουργό της συγκάλυψης

Στο κατηγορητήριο για πρώτη φορά και οι δικαστικοί
 
Με κύριο κατηγορούμενο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορούν ως ηθικό αυτουργό στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, υποβλήθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, σύζυγο της Βασιλικής Χλωρού, νέα μήνυση από συγγενείς των θυμάτων και Έλληνες πολίτες, συνολικά 170 άτομα.
 
Για πρώτη φορά, μηνύονται οι δικαστικοί πραγματογνώμονες και ζητείται η ποινική δίωξη των αρχικών διορισθέντων δικαστικών λειτουργών που δεν προστάτευσαν τον τόπο του εγκλήματος όπως απαιτείται από τον νόμο.
 

Διαχρονική στρατηγική όχι περιστασιακή πολιτική ο τουρκικός επεκτατισμός

Το καθεστώς Ερντογάν, όπως ανακοινώθηκε, θα εντάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη σχολική ύλη τη θεωρία της “Γαλάζιας Πατρίδας”. Τη θεωρία με τις παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις της κατοχικής δύναμης θα τη διδάσκονται παιδιά. Έχει μεταδοθεί από την Τουρκία ότι το υπουργείο Παιδείας της χώρας έχει αποφασίσει όπως οι χάρτες και το δόγμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”, αλλά και της “Πατρίδας των Αιθέρων” θα διδάσκονται στο μάθημα της Γεωγραφίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
 
Τούτο τι σημαίνει; Πλύση εγκεφάλου. Τα παιδιά θα μαθαίνουν από νωρίς τον επεκτατισμό. Θα προετοιμάζουν τα παιδιά για μια κοινωνία στρατευμένη να στρέφεται κατά των γειτονικών κρατών, όπως είναι η Κύπρος και η Ελλάδα. Ο “τουρκικός αιώνας”, το σχέδιο για την “μεγάλη Τουρκία” δεν είναι ρητορική έξαρση του ισλαμοφασίστα Ερντογάν. Είναι στρατηγική στόχευση που υλοποιείται βαθμηδόν. Είναι προφανές πως στην κατοχική Τουρκία οικοδομείται ιδεολογική προσέγγιση στην κοινωνία, ανεξαρτήτως που ανήκει πολιτικά ο Τούρκος πολίτης. Ξεκινά τούτο από τα σχολεία και εδραιώνεται μέσα από τη συστηματική πλύση εγκεφάλων σε ολόκληρη την τουρκική κοινωνία.
 

Αποκαλύπτονται τα σχέδια των ΗΠΑ – Ετοιμάζουν παγκόσμιο πόλεμο για να «σβήσουν» το ιστορικό τους χρέος, που στοχεύουν

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει αποσπασματικά με τη Μέση Ανατολή, Ιράν εναντίον Ισραήλ, Ευρώπη εναντίον Ρωσίας, Βόρεια Κορέα εναντίον Ιαπωνίας και Νότια Κορέα, Κίνα εναντίον Ταϊβάν 
 
Οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Και αυτό το γνωρίζουν.
 
Γι’ αυτό και κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν.
 
Αλλά η αλαζονεία τους δεν τους το επιτρέπει.