MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Έγγραφο-όνειδος σε Πολεμικό Ναυτικό - «Έγκλημα των στελεχών» (!) αν δεν θέλουν να εμβολιαστούν!

Την στιγμή που ο ελληνικός λαός καταβάλλει δισεκατομμύρια ευρώ για την άμυνά του και μόνο για την προμήθεια των φρεγατών FDI Belharra και την αναβάθμιση των MEKO-200HN του Πολεμικού Ναυτικού θα δαπανήσει 5 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση διχάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και απαιτεί από την στρατιωτική ηγεσία να επιβάλλει μέτρα επαγγελματικής εξόντωσης του προσωπικού που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν από τα σκευάσματα για την αντιμετώπιση (;) του Covid-19.


Σε έγγραφο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα το pronews.gr και το οποίο συντάχθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και κατ'επέκταση του πρωθυπουργικού γραφείου και υπογράφεται από τον υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, υποναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη, με αντικείμενο το «πώς θα αντιμετωπιστούν στα στελέχη που αρνούνται να εμβολιαστούν», η εισήγηση είναι ανατριχιαστική: Προτείνονται μια σειρά σκληρών μέτρων σε βάρος των ανεμβολίαστων, ενώ υπάρχει η παραδοχή ότι:


«Γιατί δεν εμβολιάζομαι» «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Γιώργος Κασιμάτης ως συνήθως δεν μασάει τα λόγια του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο γνωστός συνταγματολόγος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού και κάνει λόγο για μία παγκόσμια υγειονομική χούντα.


«Με τα μνημόνια είχαμε την οικονομική τρομοκρατία, γίναμε το πειραματόζωο της Ευρώπης και μας τρομοκράτησαν. Παραιτηθήκαμε από την οικονομική κυριαρχία. Το ίδιο είναι και τώρα. Είναι η επίθεση του φόβου, ότι πεθαίνουμε από κάποιο ιό που δεν είναι ούτε λοιμώδης, ούτε πανδημία ούτε περισσότερο θανατηφόρος από τη γρίπη» δηλώνει ξεκάθαρα ο Γιώργος Κασιμάτης.

Το Youtube απαγόρευσε το λογαριασμό του Robert F. Kennedy Jr. κ.α επιφανών που ασκούν κριτική στα εμβόλια!Πλατφόρμα μονισμού,μονοκλωνικής πληροφορίας προπαγάνδας!!

Το Youtube απαγόρευσε το λογαριασμό του Robert F. Kennedy Jr. κ.α επιφανών που ασκούν κριτική στα εμβόλια! Πλατφόρμα μονισμού, μονοκλωνικής πληροφορίας προπαγάνδας!! Το YouTube θ’ απαγορεύσει έκτοτε κάθε βίντεο που διατείνεται ότι τα “εμβόλια είναι αναποτελεσματικά κι επικίνδυνα” κι ανέστειλε τους λογαριασμούς προσωπικοτήτων πρώτης γραμμής που ασκούν κριτικής σε αυτά όπως των Joseph Mercola et Robert F. Kennedy Jr. το κανάλι του Children’s Health Defense Fund και τα κανάλια των Erin Elizabeth και Sherri Tenpenny.Το YouTube δήλωσε ότι θα απαγορεύσει τα βίντεο “που ψευδώς ισχυρίζονται ότι τα εγκεκριμένα εμβόλια είναι επικίνδυνα και προκαλούν χρόνιες επιπτώσεις στην υγεία, ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια δεν μειώνουν τη μετάδοση ή τη συστολή των ασθενειών ή περιέχουν εσφαλμένες πληροφορίες για τις ουσίες που περιέχονται στα εμβόλια”. Το YouTube θ’ αναστείλει τα κανάλια αυτών που ονομάζει διάσημους διανομείς παραπληροφόρησης εμβολίων.(WSJ) (Axios)


Πανδημία και «νομιμότητα»

Γράφει ο Φαρσαλινός Κωνσταντίνος, Δρ Ιατρικής

Μετά από 18 μήνες επιτυχημένης διαχείρισης (μην γελάτε, έτσι μας λένε να λέμε) βασισμένης στα σκληρότερα περιοριστικά μέτρα και lockdown στην Ευρώπη, έχουμε και πάλι πόλεις που μπαίνουν σε lockdown. Πόσες φορές ακόμη θα γίνουμε μάρτυρες του ορισμού της εμμονής, της εμπάθειας και της ανικανότητας; Η πρώτη φορά είναι άγνοια, η δεύτερη σύμπτωση, η τρίτη ατυχία (με μεγάλη επιείκεια), στην συνέχεια πλέον μιλάμε για ανικανότητα που θέτει και ζητήματα αντίληψης της πραγματικότητας. Η λογοδοσία και η απόδοση ευθυνών αγνοούνται. Οι ανεξέλεγκτοι έχουν εξασφαλίσει δια της “νομιμότητας” το ακαταλόγιστο.