MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Από τις ακριβότερες οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα: Καταφτάνουν αυξήσεις-«φωτιά» στους λογαριασμούς!

Τι μπορεί να κάνει ο συνδρομητής;
 
Αδιανόητες αυξήσεις στους λογαριασμούς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έρχονται να προστεθούν στον ήδη βεβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 
 
Οι αυξήσεις θα αφορούν στα συμβόλαια που λήγουν, και στο εξής θα ανανεώνονται με πρόσθετες επιβαρύνσεις, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την αιτούμενη από τις εταιρείες τηλεφωνίας τιμαριθμική αναπροσαρμογή των συμβολαίων, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων». Οι εταιρείες στα νέα συμβόλαια προτείνουν στους πελάτες τους νέα αυξημένα τιμολόγια με το ίδιο πρόγραμμα. Η αύξηση μπορεί να είναι από 4 έως 7 ευρώ σε ένα πακέτο που πριν προσφερόταν στα 24 έως 27 ευρώ το μήνα. Ποσοστιαία η αύξηση αγγίζει το 20% σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις. 
 

Σοκ: Η ακίδα από τα mRNA εμβόλια κατά Covid αναπαράγεται συνεχώς μέσα στα κύτταρα των εμβολιασμένων!

Oι θάνατοι των εμβολιασμένων αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών απωλειών!
 
Πολύ ανησυχητικά είναι τα νέα σε ό,τι αφορά τα εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού τα οποία εκατομμύρια ανθρώπων αναγκάστηκαν να τα κάνουν κατά την διάρκεια της πανδημίας, αφού όπως αποκαλύπτει ο γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, τα πλασμίδια, που βρέθηκαν στα εμβόλια μπαίνουν στον πυρήνα των κυττάρων, ενσωματώνονται στο DNA και παράγουν αενάως την ακίδα!
 
Και θα πει κάποιος τι σημαίνει αυτό; Παίζει κάποιο ρόλο ως προς την υγεία των εμβολιασμένων; 
 

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Ερμηνεύουν το Σύνταγμα κατά το δοκούν

Κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. επαναλαμβάνουν τους γνωστούς ισχυρισμούς περί «ζωντανού Συντάγματος» και «Ενωσιακού Δικαίου», και καταφεύγουν σε... παιχνίδι με τις λέξεις, προκειμένου να υπερασπιστούν ένα ν/σ που παραβιάζει το Σύνταγμα.
 
Ερμητικά τα αυτιά της κλείνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις έντονες αντιδράσεις –που εκφράζονται τόσο εντός του ίδιου του Κοινοβουλίου, όσο και στα πανεπιστήμια όπως και στους δρόμους (με τις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις)– για το νομοσχέδιο Πιερρακάκη που αφορά στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στη χώρα.