MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Καλεσμένοι του Ανδρέα Μαζαράκη στην εκπομπή "Εξαρχείων" - Κωνσταντίνος Γρίβας, Γιώργος Αδαλής

Καλεσμένοι του Ανδρέα Μαζαράκη στην ελπομπή "Εξαρχείων"

Κωνσταντίνος Γρίβας

Γιώργος Αδαλής

Η τουρκία δεν έχει υπεροπλία

Η γρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ ξέσκισε την τουρκική

Η απάτη της δημόσιας υγείας – Το μοντέλο Σουηδίας, να μην κάνεις σχεδόν τίποτε απέδωσε... κόντρα στην ελληνική αποτυχία

Τα μέτρα που θεσπίστηκαν με τα lockdowns αποδείχθηκαν επιστημονική απάτη, τίποτε λιγότερο και δυστυχώς κανείς δεν τόλμησε να ζητήσει μια συγνώμη.


To τελευταίο διάστημα για να δικαιολογήσουν τις συνεχείς παρεμβάσεις στις ατομικές ελευθερίες και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους… επικαλούνται την δημόσια υγεία…
 
Η έννοια της δημόσιας υγείας θα αναφέρεται πιο συχνά, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, θα λαμβάνονται μέτρα αλλοπρόσαλλα με πρόσχημα την δημόσια υγεία θα βλέπουμε ακατανόητες αποφάσεις.
 

Σάββας Καλεντερίδης: SOS! Παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους;

Σάββας Καλεντερίδης: Για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τους επικίνδυνους τσαμπουκάδες των Τούρκων ψαράδων σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.


Όσα συμβαίνουν σημαίνουν παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους! Τί κανουν οι βουλευτές στα νησιά και δεν καταγγέλουν όσα συμβαίνουν;

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” στο Open Tv, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Στη συζήτηση συμμετέχει ο υποναύαρχος ε.α Νίκος Σπανός.
 

Ο πανάκριβος λογαριασμός των δανεικών

Ο στραγγαλισμός των Ελλήνων από τις τράπεζες, η συνέχιση του ενεργειακού εγκλήματος της απολιγνιτοποίησης, όπου η κυβέρνηση πέταξε πάνω από 230 δις € από το παράθυρο, με το ξαφνικό ξεπούλημα της ΔΕΗ, η επιτάχυνση του ξεπουλήματος της χώρας με το επόμενο 16% του ΟΛΠ στην Cosco και η εκρηκτική άνοδος των τιμών των βασικών τροφίμων, καθώς επίσης του ηλεκτρικού που θα εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τους Πολίτες. Αυτό που συμβαίνει είναι προφανώς η πληρωμή του πανάκριβου λογαριασμού των δανεικών εις είδος – των 41 δις € που δανείσθηκε αλόγιστα και σπατάλησε η κυβέρνηση, μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στη χώρα, στα πλαίσια της αλλαγής του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος – ενώ δεν θα διστάσει να προσφέρει ως αντάλλαγμα για τη νομή της εξουσίας ακόμη και εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, στην Κύπρο ή στη Θράκη, όταν της ζητηθεί και θα της ζητηθεί από τη Γερμανία ή τις Η.Π.Α.