MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

«Το «βρείτε τα» των ΗΠΑ στα ελληνοτουρκικά δεν αλλάζει και ο κακός μας εαυτός»! Δ.Σταθακόπουλος

Είτε με Δημοκρατικούς, είτε με Ρεπουμπλικάνους το «δόγμα» των ΗΠΑ στα ελληνοτουρκικά δεν αλλάζει: «Βρείτε τα», μας λένε και οι μεν και οι δε εξισώνονταν «θύτη και θύμα» για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.


Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος σε μία ενδιαφέρουσα ανάλυση του αποτελέσματος των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ σε σχέση με Ελλάδα και Τουρκία.

Dr. Peter McCullough: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι υπεύθυνα για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών & νεαρών ατόμων»

«Πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την αγορά»
 
Επικαλούμενος τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία, ο διάσημος καρδιολόγος Dr. Peter McCullough εξηγεί πως υπεύθυνα για τα «αιφνίδια και απροσδόκητα» καρδιακά συμβάντα και τους θανάτους σε παιδιά σε κατά τα άλλα υγιή άτομα είναι τα εμβόλια για τον Covid-19.
 
Σε μια συνέντευξη στο WND, ο McCullough επεσήμανε ότι στο παρελθόν, πολύ πριν από τα εμβόλια για τον Covid, οι αθλητές που πέθαιναν ξαφνικά συνήθως είχαν διαγνωστεί με υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. μη φυσιολογική πάχυνση της καρδιάς ή πρόωρη απόφραξη της καρδιάς.