MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Κων. Φαρσαλινός: Τα νέα μέτρα δεν έχουν σχέση με τη δημόσια υγεία, είναι τιμωρητικά

Pavlofox / pixabay
Ο κ. Κων/νος Φαρσαλινός, γιατρός και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας.


Ο κ. Φαρσαλινός είπε ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή, ύπουλη επίθεση απέναντι στην κοινωνία. Μιλάμε για έναν εκβιασμό, για ανθρώπους που επιδεικνύουν πρωτοφανές μίσος για την κοινωνία, μίσος για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Συνέχισε λέγοντας ότι τα μέτρα που πάρθηκαν δεν έχουν σχέση με την δημόσια υγεία αλλά είναι τιμωρητικά μέτρα.

Δ.Γάκης: «Πώς γίνεται ο εμβολιασμένος να μολύνεται και να είναι προστατευμένος; - Διαφορετικό Covid μεταδίδει;»

«Όταν ακούω να λένε ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται αλλά κινδυνεύουν λιγότερο...»


Εύλογα ερωτήματα σχετικά με τους ισχυρισμούς των «ειδικών» της κυβέρνησης πως οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν, αλλά δεν νοσούν βαριά έθεσε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

«Οταν ακούω να λέγεται, ότι ναι μεν οι εμβολιασμένοι μολύνονται αλλά κινδυνεύουν λιγότερο, τότε...


Ανακρίβειες και σκοπιμότητες περιμένω από τους πολιτικούς αλλά όχι από γιατρούς…