MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

«Σαπάκια» τα δώρα των Αμερικανών στην Ελλάδα!

Στρατιωτικές πηγές αποκαλύπτουν ότι τα δύο C-130 είναι σε... απόσυρση στη Νεβάδα - Για να ξαναπετάξουν, θα πρέπει να επενδυθούν πάνω από 110.000.000 ευρώ!
 
Οσο ξετυλίγεται το χρυσό περιτύλιγμα της συμφωνίας για τα F-35 και τα «δώρα» τόσο αποκαλύπτονται οι γκρίζες ζώνες που γεννούν σωρεία νέων ερωτημάτων, τα οποία η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να απαντήσει, όπως φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις.
 

Τρεις νέες εκθέσεις - ράπισμα στην κυβέρνηση

Υποκλοπές, έλεγχος ΜΜΕ, SLAPP και κράτος δικαίου στο επίκεντρο.
 
Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα «χαστούκια» από διεθνείς φορείς για την κατρακύλα της ελευθεροτυπίας και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.
 
Μόνο το τελευταίο 24ωρο δημοσιεύτηκαν τρεις εκθέσεις - ράπισμα για το Μαξίμου, που όμως δεν φαίνεται να ασχολείται με τον διασυρμό της χώρας. Το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και οι αγωγές SLAPP κυριαρχούν στις παρατηρήσεις, που ακολούθησαν το πρόσφατο σφυροκόπημα του Ευρωκοινοβουλίου.
 

Τα Παίγνια της Ισχύος, Κινδυνεύουν να Σύρουν τον Κόσμο σε Παγκόσμιο Πόλεμο- Κ.Κωνσταντινίδης

Του Κρίς  Κωνσταντινίδη
Οικονομολόγου διεθνών θεμάτων
 
Τα ΜΜΕ και οι αξιωματούχοι της Δύσης, φαίνεται να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για μια κατακόρυφη αύξηση της ρωσικής επιθετικότητας στα επόμενα χρόνια. Τελευταίο παράδειγμα αυτού, αποτελούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ναυάρχου Ρόμπ Μπάουερ, ο οποίος ανέφερε ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν νερό, μπαταρίες και φακό, ούτως ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν τις πρώτες 36 ώρες ενός ΝΑΤΟ-Ρωσικού πολέμου ( sic ).