MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Το μένος Biden κατά του Putin αποτελεί επιχείρηση συγκάλυψης των δεσμών με βιοόπλα στην Ουκρανία, πώλησης LNG και όπλων

Η Ουκρανία και ο πρόεδρος Zelensky αποτελούν χειραγωγούμενα του Biden και του αμερικανικού παράγοντα


Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος και εκλεγμένος με τους δημοκρατικούς αποτελεί ίσως τον πλέον αποτυχημένο Πρόεδρο στις ΗΠΑ. 
 
Μάλιστα πριν λίγο καιρό έφθασαν επιστήμονες – ιατροί να ζητούν να γίνει ειδική εξέταση στον αμερικανό Πρόεδρο γιατί θεωρούν ότι πάσχει από άνοια.

 
Ο Biden και οι δημοκρατικοί είχαν καταρρεύσει στις δημοσκοπήσεις.
 
Ουδέποτε στην αμερικανική ιστορία δεν εμφάνιζε τόσο χαμηλά ποσοστά πριν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου… τον Νοέμβριο του 2022 θα διεξαχθούν οι ενδιάμεσες εκλογές.
 

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον λαό ανερυθρίαστα – Παραιτήσου»

( John.k - Μητσοτάκη δεν βρέχει, απλά σε φτύνουν όλοι !.... Παραιτήσου )

«Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα»

Σφοδρή επίθεση με «βαριούς» χαρακτηρισμούς έκανε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι “έχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καθηγητής Φίλης: Ανάλυση των Εξελίξεων στην Ουκρανία- Απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα

''Ποια μπορεί να είναι η λύση στο Ουκρανικό πρόβλημα;''


Απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα με βάση της τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία δίνει ο καθηγητής γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης, στο Flash Radio 99,4, στην Εκπομπή "Flash στα γεγονότα''.

Ο καθηγητής αναφέρεται συγκεκριμένα στα:

1) Αναφορές από ΜΜΕ κάνουν λόγω για ήττα της Ρωσίας και στο πεδίο στην Ουκρανία. Ο καθηγητής απαντά

Καθηγητής Μάζης: Η μεγάλη εικόνα στην αντιπαράθεση Ανατολής - Δύσης και η χρήση πυρηνικών όπλων

''Η χρήση πυρηνικών θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν'', σχολίασε ο κος Μάζης


H μεγάλη εικόνα στην αντιπαράθεση Ανατολής - Δύσης και η χρήση πυρηνικών όπλων μπαίνουν στο μικροσκόπιο του ομότιμου καθηγητή Γεωπολιτικής Γιάννη Μάζη.

Ο κΚος Μάζης τονίζει, στην τηλεοπτική εκπομπή Σαββατοκύριακο, στο MEGA, ότι το μέτωπο της αντιπαράθεσης Ανατολής – Δύσης βρίσκεται πλέον στην Αρκτική. Το δυτικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα το αμερικανικό, αντιμετωπίζει με πολύ φόβο την κατίσχυση της Ρωσίας στους υδρογονάνθρακες της Αρκτικής.