MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Δεν γίνονται πραξικοπήματα στις αποικίες

Αποικία. Με την τοπική της κυβέρνηση, ασφαλώς. Με τον δικό της κυβερνήτη. Αλλά πάντως αποικία.

Πολλοί και διάφοροι βγάζουν πολλά και διάφορα συμπεράσματα από τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα. 

Όμως το πλέον σαφές είναι ότι στο πλαίσιο της μεταδημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι έννοιες της αυτοδιάθεσης και της δημοκρατικής κυριαρχίας έχουν θεμελιωδώς διαστραφεί. Κι από αυτήν τη συνθήκη, καμία διαφυγή μέσω μιας συναινετικής διαδικασίας δεν είναι νοητή.

Τίποτε δεν λέει πως ο κυβερνήτης μιας αποικίας και η τοπική της κυβέρνηση δεν μπορούν να επιθυμούν το καλύτερο για τον λαό που ζει σ’ αυτήν και να διαπραγματεύονται με το Κέντρο για να το πετύχουν. Δεν έχουν όμως δικαίωμα πάνω σ’ αυτό. 

Έτσι θα μοιράσουν τα πετρέλαια – Αυτό είναι το σχέδιο

Η Ουάσιγκτον αποφάσισε ρητά ότι η Ελλάδα θα λάβει το 20% των εσόδων, η Τουρκία το υπόλοιπο 20% και η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ εταιρεία κολοσσός Noble Energy Company από το Χιούστον του Τέξας, θα λάβειτην το μεταγλύτερο κομμάτι της πίτας, δηλαδή το 60 % τω ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. 

Η Τουρκία απέιλησε ότι θα αποτελέσει πράξη πολέμου εάν η Ελλάδα ανακηρύξει ΑΟΖ στο Αιγαίο. Πλέον οι Αμερικανοί, υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο για την περιοχή του Αιγαίου . Για την αποφυγή κάποιου «ατυχήματος» από τουρκικής πλευρά λόγω «μεγάλων ορέξεων» της Άγκυρας , η αμερικανική ηγεσία θα φροντίσει για την » στρατιωτική ισορροπία» στην περιοχή.Άλλωστε η αμερικανική παρουσία στην βάση του Ιντσιρλίκ το εξασφαλίζει μέχρι ένα σημείο.

Οικονομία στα μέτρα του Ράιχ

Ο καλύτερος μνημονιακός κυβερνητικός υπάλληλος αποδεικνύεται ο υπουργός Αλεξιάδης. Τρία σχέδια φορολογικής μέγγενης βάζει μπροστά καθιστώντας άκυρες τις εκλογές πριν καν γίνουν εφόσον τα μέτρα αφορούν την καθημερινότητα και το μέλλον των πολιτών άσχετα με την πολιτική επιλογή τους. 

Ισχυροποίηση της ελίτ

Το πρώτο σχέδιο με εντολές του Κουαρτέτου είναι η ενιαία κλίμακα για όλα τα εισοδήματα χωρίς εξαιρέσεις, είτε πρόκειται για μισθούς και συντάξεις, είτε αφορούν εισοδήματα από ομόλογα, μετοχές ή εισοδήματα από ενοίκια. Με αυτόν τον τρόπο η κατά τα άλλα κοινωνική φορολογική πολιτική της αριστεράς βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους δουλεμένους μισθούς και τις προπληρωμένες συντάξεις των Ελλήνων με όσους τζογάρουν ή έχουν εισόδημα από «αέρα». 

Windows 10 και προσωπικά δεδομένα

Μια δημοσίευση της Moscow Times αποκαλύπτει ότι δικηγόροι από την Bubnov and Partners που εδρεύει στη ρωσική πρωτεύουσα υπέβαλαν καταγγελία στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι το λειτουργικό σύστημα (Windows 10) χρησιμοποιείται για τη συλλογή πληροφοριών, παραβιάζοντας έτσι νόμους του κράτους. 

Πληροφορίες, όπως οι κωδικοί πρόσβασης, η τοποθεσία, δακτυλογραφημένα μηνύματα, και το ιστορικό του browser συλλέγονται, όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι, και αυτό παραβιάζει τους νόμους της Ρωσίας. 

Συνελήφθη ολόκληρος … λόχος Γερμανών με βόμβες, μαχαίρια, κράνη κλπ. που αιματοκύλισαν τις Σκουριές

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

Για άλλη μια φορά Γερμανοί «τουρίστες» πρωταγωνιστούν σε αματτηρά επεισόδια στην χώρα: Μετά την Αθήνα και τα εκτεταμένα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, οι Γεμανοί πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. Και όχι μόνο αυτοί. Βούλγαροι, Πολωνοί κλπ βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. 

Στην κατοχή τους βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, κάτι που δείχνει ότι είχαν οργάνωση και προετοιμασία: 

Γι' αυτο εδιωξαν τον Βαρουφακη – Δειτε τι είχε ετοιμασει για τους δανειστές-"βιαστές"

Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους! 

Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!