MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Gold Switzerland: Ο πανικός τώρα ξεκινά – Ολοταχώς προς κατάρρευση... από τη δίχως τέλος σήψη του δολαρίου

Από την πρώτη ημέρα των κυρώσεων κατά του Putin, το πετροδολάριο θα ήταν μεταξύ των επόμενων ντόμινο που θα έπεφταν, και ακριβώς αυτό βλέπουμε σήμερα 
 
Νέα προειδοποίηση από την GoldSwitzerland για τις υπερβολικά γρήγορες και υπερβολικά απότομες αυξήσεις των επιτοκίων της Fed, οι οποίες θεωρητικά "λειτουργούν" μόνο μέχρι τα πράγματα να αρχίσουν να καταρρέουν.
 
Και η κατάσταση σαφώς αρχίσει να δείχνει επικίνδυνη, συμπεριλαμβανομένου του πετροδολαρίου.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης : “Εξετάζοντας το Αντίκτυπο του COVID-19 στην Ελλάδα το 2023”

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπ. Αθηνών και διάσημος καρδιολόγος στην Αθήνα, μας εξηγεί τι έγινε στην Ελλάδα με τη διαχείριση της πανδημίας COVID-19 και πως αυτό επηρέσε την υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων. 
 
Ενώ είναι σοβαρότατος επιστήμονας μέσα στην πανδημία τα EllinikaHoaxes του έχουν κάνει αρνητικό αφιέρωμα με σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρα.