MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Δ. Σταθακόπουλος : Η Τουρκία θα κλιμακώσει με «μοχλό» το νέο θαλάσσιο τρυπάνι ερευνών

Ο νομικός και δρ. της Ιστορίας της Οθωμανικής Κοινωνίας, εξηγεί γιατί κατά την γνώμη του , η Τουρκία μέσα στον Αύγουστο θα θελήσει να κλιμακώσει τις προκλήσεις με «μοχλό» το νέο θαλάσσιο τρυπάνι 7ης γενιάς τεχνολογικά, επιχειρώντας να προχωρήσει σε ενέργειες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και της δυνητικής Ελληνικής πολύ περισσότερο , θέλοντας να μετρήσει τις αντιδράσεις μας ή ποντάροντας στις ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατανομές. Βασική της προτεραιότητα σε μια εξ αντικειμένου εκλογική χρονιά που έχει ήδη εισέλθει , να επιχειρήσει να εμπεδώσει σε βάρος των δικαιωμάτων μας , στο πεδίο την στρατηγική της για την λεγόμενη «Γαλάζια Πατρίδα».
 

Η Τουρκία πάει Ευρασία και μας το έχει ανακοινώσει! Δρ Δημ. Σταθακόπουλος

Η φωτογραφία του Ερντογάν στην Τεχεράνη ,μαζί με Πούτιν και Χαμενεϊ , λέει πολλά που η Δύση κάνει ότι δεν βλέπει και ακούει και η Ελλάδα αρνείται να πιστέψει. Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος, Οθωμανολόγος-Τουρκολόγος και Νομικός, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα με στοιχεία συγκεκριμένα. «Ο Ερντογάν έχει ανακοινώσει τις επιλογές του από τις 9 Ιουνίου, μιλώντας για την Ευρασία και τις προοπτικές της», λέει ο κ.Σταθακόπουλος. Ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία παραμένει συνδεδεμένη με τη Δύση όσο τις επιβάλουν οι συμμαχίες και οι εμπορικές της σχέσεις αλλά επεσήμανε ότι το μέλλον είναι στην Ευρασία, δημογραφικά και οικονομικά. 
 

Στέλεχος του CNN αποκαλύπτει ότι η νέα προπαγάνδα τρόμου θα γίνει για την κλιματική κρίση αφού ο Κορωνοϊός δεν «πουλάει»!

Η κρυφή κάμερα του project Veritas έκανε πάλι το θαύμα της


Μία νέα τεράστια αποκάλυψη από την γνωστή ερευνητική ομάδα project Veritas Έρχεται να ταράξει τα νερά στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Νέο «θύμα» της κρυφής κάμερας, ο τεχνικός διευθυντής του CNN, ο οποίος περιγράφει την ενστάλαξη του επόμενου φόβου στο ευρύ κοινό, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από την …Κλιματική αλλαγή!

Αυτό γίνεται διότι οι «εγκέφαλοι» του μεγαλύτερου ΜΜΕ των ΗΠΑ, που υποστηρίζει φανατικά τους Δημοκρατικούς έχει καταλήξει ότι πλέον ο COVID δεν είναι πλέον παράγοντας φόβου για τον «έλεγχο» των Αμερικανών.

Οι Έλληνες δουλεύουν 181 ημέρες το χρόνο για να πληρώνουν φόρους και εισφορές!

Φορολογική δουλεία - Τι αποκαλύπτει η μελέτη του ΚΕΦίΜ 
 
Οι Έλληνες δίνουν το μισό τους εισόδημα για φόρους και εισφορές για να πάρουν από το ελληνικό κράτος τις γνωστές… ανύπαρκτες παροχές.

Η μελέτη για την Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας, διεξάγεται για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) με στόχο να απεικονίσει με εύληπτο τρόπο τα φορολογικά βάρη των Ελλήνων.

Δείχνει την ημέρα που οι Έλληνες φορολογούμενοι θα «απελευθερώνονταν» από το βάρος των φόρων, αν με τα χρήματα που κέρδιζαν από την εργασία τους έπρεπε, πριν καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, να αποπληρώσουν πρώτα τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος.