MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Τέμπη. Νέα δημοσιεύματα και στοιχεία αναφέρουν ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος. Τι ισχύει;

Τέμπη. Νέα δημοσιεύματα και στοιχεία αναφέρουν ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος.Tι ισχύει; Εξ αρχής υπήρχαν υπόνοιες ότι ο αριθμός των θυμάτων ήταν μεγαλύτερος. Μετά καταλάγιασε αυτός ο θόρυβος η έρευνα στράφηκε περισσότερο στα αίτια και στην απόδοση ευθυνών και τώρα επανέρχεται η ίδια αγωνία με στοιβάδα δημοσιευμάτων..
 
”Βόμβα μεγατόνων:ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν να καταγράφονται συνολικά 109 σοροί απο το έγκλημα στα Τέμπη!”
 

Β.Πούτιν στο οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης: «Οι ΗΠΑ χρωστούν στην παγκόσμια οικονομία 54,3 τρισ. δολάρια»

«Ξοδεύουν 1 τρισ.$ το χρόνο παραπάνω από αυτά που μπορούν να παράγουν»
 
«Οι ΗΠΑ χρωστούν στην παγκόσμια οικονομία  54,3 τρισ.$», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος από το οικονομικό φόρουμ  που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.
Ο Ρώσος πρόεδρος επέστησε την προσοχή στο ότι η αμερικανική οικονομία καίτοι  βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση δεν υπάρχει άλλη εγγύηση παρά μόνο η εμπιστοσύνη στην αμερικανική οικονομία.
 
Οι ΗΠΑ όμως εκμεταλλεύονται  το μονοπώλιο του δολαρίου που απολαμβάνουν   στις παγκόσμιες αγορές και κάνοντας αυτό κερδίζουν  αλλά το χρέος τους  ανέρχεται πλέον σε 54,3 τρισ.$,