MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Άλσος Νέας Σμύρνης: Έφοδος των δυνάμεων ασφαλείας κατά οικογενειών - Κυνήγησαν πολίτες με γκλόμπ!

Άρχισαν να «ρίχνουν» πρόστιμα χωρίς λόγο 
 
Εκπληκτικά πράγματα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο σε μια οικογένεια(!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «τι κάνετε εκεί» και «τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».

Οι «μικροί ήρωες» του Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

Αστυνομία δια πάσαν νόσον

( John.k - Και να ήταν και Έλληνες οι αστυνομικοί !…. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ένα ποσοστό είναι Τούρκοι και Αλβανοί !!! )
 
Δεν υπήρξε άλλη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά που να στηρίχθηκε στην αστυνομία περισσότερο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 
του Γιάννη Μυλόπουλου, πρώην πρύτανη ΑΠΘ*

Με κορυφαίο βέβαια τον τερατώδη νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοίδη για τα πανεπιστήμια, με το παγκοσμίως πρωτότυπο και πρωτοφανές φαινόμενο ένας υπουργός Δημόσιας Τάξης να εισηγείται νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, αντιμετωπίζοντας τα πανεπιστήμια σαν… φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό της προσήλωσης της κυβέρνησης στην αστυνομοκρατία είναι ότι ακόμη και τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης την αντιμετωπίζει αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδοχικών lockdown, με τα αστυνομικά μέτρα να υποκαθιστούν την ενίσχυση του δημόσιου Συστήματος Υγείας σε στελέχωση και εξοπλισμό.

Στην παγίδα του χρέους και της παρασιτικής εγχώριας ελίτ

Η μοναδική δυνατότητα ανάπτυξης της Ελλάδας, εάν δεν προβεί σε μία μεγάλη διαγραφή των χρεών της, αφού ως μέλος της Ευρωζώνης δεν μπορεί να τα μειώσει πληθωριστικά, είναι το ξεπούλημα της – δηλαδή, η αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος σε εξευτελιστικές τιμές, τόσο όσον αφορά το δημόσιο, όσο και τον ιδιωτικό τομέα, έτσι ώστε οι νέοι ιδιοκτήτες της να είναι σε θέση να δανείζονται, να επενδύουν, να χρεώνονται και να αναπτύσσεται η χώρα. Δεν είναι λοιπόν καθόλου εύκολο να βρεθούν λύσεις σήμερα, έχοντας οδηγηθεί χωρίς λόγο σε μία δολοφονική παγίδα από τις κυβερνήσεις μας – οι οποίες υπηρετούν πιστά την εγχώρια κρατικοδίαιτη Ολιγαρχία που είναι απίστευτα άπατρις, ενδιαφερόμενη μόνο για τα συμφέροντα της. Οι δέκα-είκοσι παρασιτικές οικογένειες που απομυζούν αχόρταγα τους Έλληνες, δεν επέτρεψαν το 2010, το 2012 και το 2015 να δρομολογηθούν οι ενέργειες που θα έπρεπε, ούτε θα το επιτρέψουν ποτέ – ενώ προτιμούν να παραδώσουν τη μισή θαλάσσια κυριαρχία μας στην Τουρκία σε συνεργασία με τις δυνάμεις κατοχής, παρά να στηρίξουν την ανάκτηση της οικονομικής μας ανεξαρτησίας, χωρίς την οποία δεν νοείται εθνική κυριαρχία. Αδιέξοδα και μονόδρομοι βέβαια δεν υπάρχουν για έναν αποφασισμένο λαό – κάτι που όμως δεν μπορούμε να ισχυρισθούμε σήμερα για τους Έλληνες που ανέχονται ακόμη και το παράλογο κλείδωμα της οικονομίας τους από μία αυτιστική κυβέρνηση, με παράλογα μέτρα που καταστρέφουν τόσο την Υγεία, όσο και την Οικονομία. Όσον αφορά τον πολιτικό ηγέτη που λείπει κατά τους ισχυρισμούς ορισμένων και είναι απαραίτητος για να αντιδράσουν, θα όφειλαν να γνωρίζουν πως ανέκαθεν στην ιστορία όταν ένας λαός ήταν ώριμος και πρόθυμος να αντισταθεί θυσιάζοντας τη βολή του, πάντοτε εμφανιζόταν ένας ηγέτης: ποτέ πριν.


ΕΛΣΤΑΤ, ο ορισμός της αναξιοπιστίας και της εξαπάτησης

Οι Έλληνες ασφαλώς καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στη χώρα τους – όπως με τα «βελτιωμένα» πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Παραμένουν όμως ουδέτεροι και δεν αντιδρούν, επειδή έχει στην κυριολεξία δολοφονηθεί η τελευταία τους ελπίδα από την προηγούμενη κυβέρνηση – με αποτέλεσμα να ανέχονται τη σημερινή, παρά το ότι λειτουργεί υπό τις εντολές της Γερμανίας, έχοντας καταστρέψει τόσο την οικονομία, όσο και την υγεία, με τα αλλεπάλληλα και απρογραμμάτιστα κλειδώματα. Οι αλχημείες δε με τα στατιστικά νούμερα μπορεί να θολώνουν το τοπίο, αλλά η πραγματικότητα παραμένει αμείλικτη – ενώ δεν είναι άλλη από τη συνεχιζόμενη πορεία της Ελλάδας προς το χάος, με ελλείμματα και με χρέη μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία, καθώς επίσης με το ΑΕΠ της σε ελεύθερη πτώση, από περίπου 240 δις € το 2008. Έχοντας διαπιστώσει πάντως πως η Τουρκία δεν απαιτεί ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά που έχει συμφωνήσει ήδη με τις Η.Π.Α. και με τη Γερμανία, όπως φαίνεται καθαρά από το χάρτη Biden, τα ανταλλάγματα που έχουν συμφωνηθεί για το συνεχιζόμενο δανεισμό της χώρας αφορούν το Αιγαίο και πιθανότατα τη Θράκη, αφού είναι υποθηκευμένα ήδη όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία – μέσω της αναγκαστικής προσφυγής στη Χάγη.