MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Σοκ – Κορυφαίος Γερμανός ιατρός ζητάει νεκροψίες βλέπει συγκάλυψη θανάτων από εμβόλια – Centre for Constitutional Freedoms: Λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Κορυφαίος Γερμανός Ιατρός ζητάει νεκροψίες βλέπει συγκάλυψη
θανάτων από εμβόλια

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια.
 
Όταν κορυφαίοι ιατροί ανά τον κόσμο θέτουν ερωτήματα, ξαφνικά φιμώνονται.
 
Σε ένα κανονικό κόσμο κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, κάθε ερώτημα, κάθε απορία θα τύγχανε αποδοχής και έρευνας.
 
Αντιθέτως στον παραλογισμό που κυριαρχεί μια απίστευτη ομερτά σιωπής κυριαρχεί, κάθε διαφορετική φωνή φιμώνεται, παραγκωνίζεται και αυτό αποτελεί απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια. 
 
Δεν μπορεί 3-4 φαρμακευτικές εταιρίες να ελέγχουν κυβερνήσεις και τον κόσμο.
 
Δεν μπορεί να πιστεύουν όλοι αφελώς ότι μόνο τα εμβόλια σώζουν ζωές όταν φθάσαμε να μιλάμε για 4η δόση.
 
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια, το αφήγημα ότι μόνο μια λύση υπάρχει είναι δυστοπική και ασύμβατη με την λογική.
 

Η ΕΕ για την Τουρκία: Εδώ κυρώσεις, εκεί κυρώσεις, πουθενά οι κυρώσεις!

geralt / pixabay
Τι κι αν οι σχέσεις ΕΕ-Κύπρου χρονολογούνται από το 1972 (υπογραφή Συμφωνίας Σύνδεσης ΕΟΚ-Κύπρου); Τι κι αν ''οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας επηρεάζονται απ' το Κυπριακό'', όπως δηλώνει μονότονα ο Ζοζέπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
 
Κρινιώ Καλογερίδου (Βούλα Ηλιάδου, συγγραφέας)

Τι κι αν οι σχέσεις της τελευταίας με την Τουρκία βρίσκονται επί ξυρού ακμής σε μόνιμη βάση εξαιτίας του προσφυγικού, των στρατιωτικών επεμβάσεων και αυθαιρεσιών της στη Μεσόγειο και της καταστολής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (πολιτικών και ατομικών) στο έδαφός της;

Πόσα νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ για τα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό μέσα στο Χειμώνα.
 
Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν οι λογαριασμοί ρεύματος των ευάλωτων νοικοκυριών.
 
Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει ενεργειακή βόμβα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέσα στη κοινωνία.
 
Το κονδύλι των 40 εκατ. ευρώ καλύπτει 6.600 νοικοκυριά που έχουν οφειλές έως 6000 ευρώ ή πρόκειται να δημιουργηθούν τους επόμενους μήνες μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2022.