MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ακόμη 560 εκ. ευρώ στην Τουρκία από την ΕΕ! Πρ.Εμφιετζόγλου

Όταν οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι «μικροί». Όταν οι Έλληνες δεν αντιδρούν και ανέχονται. Όταν εγκρίνουν άλλα 560 εκ. € στην Τουρκία για το… μεταναστευτικό και τη… μη παραβίαση των Τουρκικών συνόρων!

Γράφει ο
Δρ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Σ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 
Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

«Όταν ο Ερντογάν σε εξευτελίζει, κάθεται με τα πόδια ανοικτά και σε αφήνει όρθια» και εσύ του εγκρίνεις και άλλα 560 εκ.€, τί να περιμένει κανείς από την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση; Δυστυχώς, μεγαλύτερη ακόμη απογοήτευση και διάψευση των προσδοκιών που ενσάρκωσε και που μπορεί, σταδιακά, να καταλήξει σε διάλυσή της.

Κατάληψη Συντάγματος από Πακιστανούς: «Φαντασμαγορικό σόου» είδαν τα ΜΜΕ - Ούτε κουβέντα από τους «ειδικούς»

Πανδημία μόνο για Έλληνες

Οι πρωτοφανείς εικόνες που είδαμε την Πρωτοχρονιά από το Σύνταγμα, αλλά και από την Ερμού, μάλλον πέρασαν αδιάφορες από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, αλλά και από τους «ειδικούς».


Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε τους δημοσιογράφους να ασχολούνται με τα... κρυφά «κορωνοπάρτι» (όπως τα χαρακτηρίζουν) και στο εάν υπήρχε σε κάποιο σπίτι ή σε κάποια μαγαζί μουσική, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με την κατάληψη του Συντάγματος από τους παράνομους μετανάστες.

Ήταν σε άλλη χώρα οι αλλοδαποί; Νομίζουν ότι η μάζωξη έγινε στο Ισλαμαμπάντ και όχι στην πλατεία Συντάγματος; Η αφωνία των δημοσιογράφων προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς εδώ και δύο χρόνια τους έχουμε δει να δείχνουν ιδιαίτερη «ευαισθησία» όταν διασκεδάζουν οι Έλληνες.

Αρένα η Ολλανδία.Χάος ταραχές.. Πολλές χιλιάδες διαδηλωτών κινητοποιήθηκαν στο Άμστερνταμ κατά υγειονομικής χούντας! Πραγματικές σφαίρες κατά διαδηλωτών!

Αρένα η Ολλανδία. Πολλές χιλιάδες διαδηλωτών κινητοποιήθηκαν στο Άμστερνταμ κατά των υγειονομικών περιορισμών και παρά την απαγόρευση της πορείας από τις αρχές. Συγκρούσεις με δυνάμεις της τάξης που χρησιμοποίησαν ως και σκυλιά κατά διαδηλωτών στο Museumplein του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.Η αστυνομία παρενέβη το μεσημέρι της Κυριακής ενάντια σε χίλιους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Μουσείων/ Museumplein στο Άμστερνταμ για να διαμαρτυρηθούν για τα υγειονομικά μέτρα. Τράβηξε ως και πραγματικές σφαίρες κατά των διαδηλωτών σύμφωνα με Γάλλο πολιτικό. *Αναφέρονται τραυματισμοί ως κι ακρωτηριασμοί. 


Απελπισμένοι πολίτες από την διχρονη αιχμαλωσία Διεθνών Οργανισμών πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανίας και συνεργζόμενων καθεστώτων που εν μια νυχτί μεταβλήθηκαν σε χούντες με γυμνά χέρια μάχονται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όχι την Pfizer-Υποδούλωση την ψευδεπίγραφη Ελευθερία.