MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Bloomberg: Η Τουρκία εγκατέλειψε τη Δύση. Καλά ξεμπερδέματα! Δεν άξιζε πια το ρίσκο

Κόλαφος το editorial του πρακτορείου Bloomberg κατά της Αγκυρας με τίτλο: "Η Τουρκία εγκατέλειψε τη Δύση. Καλά ξεμπερδέματα!" και υπότιτλο ότι ένας ολοένα και πιο ασταθής σύμμαχος δεν αξίζει πλέον τους κινδύνους. 

Το σημείωμα αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιούσε επιθετική ρητορική εναντίον των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ, με το State Department να δείχνει υπομονή εκτιμώντας πως οι φανφάρες του Ερντογάν που προορίζονταν κυρίως για εγχώρια κατανάλωση, συνιστούσαν μια μικρή ταλαιπωρία - σίγουρα όχι αρκετή για τη Δύση να εγκαταλείψει την Τουρκία. 

Οι αυτοκρατορίες αντεπιτίθενται: Η Ρωσία και η Ινδία εγκαταλείπουν το δολάριο

© Depositphotos / Feverpitch
φωτογραφία του Μπέντζαμιν Φράνκλιν με μαύρο μάτι σε Τραπεζογραμμάτιο των $100

ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουλ-RIA Novosti, Αλεξάντερ Λεσνι. Οι κεντρικές τράπεζες της Ρωσίας και της Ινδίας έχουν συνάψει συμφωνία για αμοιβαίες πληρωμές σε εθνικά νομίσματα στο πλαίσιο συμβάσεων όπλων, αναφέρει ο Μπλούμπεργκ.

Αυτό θα τις απαλλάξει από την πίεση των Αμερικανικών κυρώσεων και θα αυξήσει τη ζήτηση για το Ρούβλι της Ρωσίας, διότι πρόκειται για την καταβολή προμηθειών στρατιωτικού εξοπλισμού για δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Pay Pal και το XOOM απειλή για τα έσοδα των ελληνικών τραπεζών

Η επέκταση του ΧΟΟΜ στην Ευρώπη, θεωρείται ότι αποτελεί ένα ορόσημο για την εισβολή των ηλεκτρονικών παιχτών στο γηρασμένο τραπεζικό σύστημα 

Την πόρτα της ελληνικής τραπεζικής αγοράς ήρθε η ώρα να χτυπήσουν οι μεγάλοι γίγαντες της τεχνολογίας και των συναλλαγών.

Η Ελλάδα είναι η μία από τις 32 αγορές της Ευρώπης στην οποία η PayPal ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται το ΧΟΟΜ , η διεθνής της υπηρεσία αποστολής εμβασμάτων. 

Η επέκταση του ΧΟΟΜ στην Ευρώπη, θεωρείται ότι αποτελεί ένα ορόσημο για την εισβολή των ηλεκτρονικών παιχτών στο γηρασμένο τραπεζικό σύστημα της ηπείρου, το οποίο διέπεται από δεκάδες περιορισμούς που τελικώς εξαιτίας αυτών των περιορισμών μένει πίσω στην εξέλιξη. 

ΗΠΑ: Τέλος η Τουρκία από το πρόγραμμα των F35 – Για άδικη απόφαση κάνει λόγο η Άγκυρα

Το πρόγραμμα συμμετοχής της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F35 θα τερματιστεί έως το Μάρτιο του 2020 

Έως το Μάρτιο του 2020 αναμένεται να έχει τερματιστεί η συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα παραγωγής των μαχητικών αεροσκαφών F35.

Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Helen Lord, η οποία διαβεβαίωσε η Ουάσινγκτον θα μπορέσει να καλύψει τα κενά που θα δημιουργήσει ο αποκλεισμός της Άγκυρας από το πρόγραμμα και δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις παραδόσεις των F-35 στα κράτη που έχουν ήδη κάνει παραγγελίες.

ROYAL RAYMOND RIFE -ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!