MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η Ρωσία «χτίζει» έναν παγκόσμιο συνασπισμό για να συντρίψει τη Δύση – Τι αποκαλύπτει το αμερικανικό ISW

Η Ρωσία συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ενός συνασπισμού για να αντισταθμίσει την κυριαρχία της Δύσης 
 
Η Ρωσία συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ενός συνασπισμού για να αντισταθμίσει την κυριαρχία της Δύσης, αναφέρει το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (ISW).
 
Το ινστιτούτο μελετών με έδρα τις ΗΠΑ σημειώνει ότι τους τελευταίους μήνες η Ρωσία επιδιώκει διμερείς σχέσεις με το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα.

Η Μελόνι πήρε στην Αίγυπτο 10 συμφωνίες, ο κ.Μητσοτάκης τον χρησμό της Σίβα! Νότης Μαριάς

Ψάχνοντας τον…χρησμό που άκουσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην όαση της Σίβα, μας διαφεύγουν πολύ σοβαρά γεγονότα που αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι στην Ελλάδα η επικοινωνία έχει επικρατήσει πλήρως έναντι της πολιτικής και δυστυχώς η εξωτερική πολιτική δεν εξαιρείται! Η Ιταλίδα πρωθυπουργός πήγε στην Αίγυπτο, με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και άλλους ηγέτες της ΕΕ, απολύτως προετοιμασμένη. Γι΄ αυτό και υπέγραψε στο άψε σβήσε 10 σημαντικές συμφωνίες!