MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ι. Μάζης: Δεν βλέπω να ενεργοποιούνται τα ίδια κριτήρια ευαισθησίας της ΕΕ και για την Τουρκία.

Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης μίλησε στον Focus FM 103.6 για την απόφαση της ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις στη Λευκορωσία.

 

Καλεντερίδης: “Η επίσκεψη Τσαβούσογλου και τι πρέπει να προσέξει η Ελλάδα

Ο Σάββας Καλεντερίδης τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας Δημοκρατία και κυριακάτικη Δημοκρατία, διαχειριστής του ιστολογίου #infognomon politics και εκδότης (εκδ. #Ινφογνώμων),μίλησε στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη, επισημαίνοντας τι πρέπει να προσέξει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου. 
 
Επίσκεψη ο σκοπός της οποίας αναζητείται. Εκτός από το επιχείρημα ότι “είναι καλό να συζητάμε” δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο που να την “δικαιολογεί”… 

Διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την λογοκρισία του Facebook για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα!

Στο παρακάτω άρθρο θα συμπληρώσουμε απλώς, ότι γι αυτούς τους λόγους (και ακόμα περισσότερους) εμείς στο capnews έχουμε προτείνει την αντικατάσταση του facebook από το MeWe. Αν ο κόσμος που αγωνίζεται και αντιδρά αλλάξει απλώς μέσο κοινωνικής δικτύωσης τότε και το facebook θα πάρει ένα μεγάλο μάθημα αλλά και θα σπάσει ένα απαράδεκτο παγκόσμιο μονοπώλιο. Εμείς ως κοινότητα χτίζουμε στο MeWe τις ομάδες, την επικοινωνία, αλλά και τον σχολιασμό των μελών μας. Γιατί η δύναμη είναι δική μας.


Άρθρο της Cristina Laila

Ο O’Keefe ξαναχτυπά! Το Project Veritas δημοσίευσε τη Δευτέρα βίντεο δύο στελεχών του Facebook που μαρτυράνε την προσπάθεια του γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να λογοκρίνει (στα κρυφά) τους φόβους και τις ενστάσεις των ανθρώπων για τα εμβόλια του κορονοιού παγκόσμια .