MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

ΟΜΟΛΟΓΙΑ (αλλά γιατί ;) στα ΜΟΥΤΡΑ των Ελλήνων! Μητσοτάκης: «Καταγράφουμε ΘΑΝΑΤΟΥΣ από άλλες αιτίες ως ΘΑΝΑΤΟΥΣ COVID»

Στις άλλες χώρες συνιστά ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός το είπε στα μούτρα των Ελλήνων!


Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι καταγράφει θανάτους που δεν σχετίζονται με τον κορωνοϊό, ως θανάτους κορωνοϊού!

Ο ΙΔΙΟΣ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους θανάτους οι οποίοι αναφέρονται είναι θάνατοι ασθενών οι οποίοι πεθαίνουν ενδεχομένως από άλλες αιτίες με Covid-19, όχι από Covid-19».

Γιατί το παραδέχονται τώρα;;; Για να μην τους πουν πως τα έκαναν μαντάρα με τον COVID;;;

Το πραξικόπημα του Μακρόν. Ο διαταραγμένος Φύρερ της Ευρώπης κατέβασε τα τανκ στους δρόμους του Παρισιού για ν’ αντιμετωπίσει τα κονβόι που φθάνουν στο Παρίσι!

Το πραξικόπημα του Μακρόν. Ο διαταραγμένος Φύρερ της Ευρώπης κατέβασε τα τανκ στους δρόμους του Παρισιού πάνω στο Σηκουάνα για ν’ αποτρέψει κατάληψη του κέντρου της γαλλικής πρωτεύουσας στα πρότυπα της Οτάβα καθώς τα κονβόι κατά υγειονομικών μέτρων κι αύξησης τιμών καταφθάνουν από όλη τη Γαλλία σε κάποιες ώρες στο Παρίσι. Τα τεθωρακισμένα της χωροφυλακής περιπολούν στους δρόμους του Παρισιού σκορπίζοντας τρόμο στους πολίτες. Ήδη από χθες αύρες της αστυνομίας έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους της πόλης του φωτός στα διόδια. Κλοιός ασφαλείας εγκαθίσταται περιμετρικά στα Ηλύσια Πεδία με οδοφράγματα. Για αύριο 12/2/22 είναι προγραμματισμένη μεγάλη διαδήλωση αντι-pass sanitaire στο Παρίσι.