MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μαζική αντίδραση κατά του σκανδάλου του κορωνοϊού: Χιλιάδες γιατροί και δικηγόροι ξεκινούν νέα δίκη της Νυρεμβέργης

Ζητούν να πληρώσουν οι «ειδικοί» που οδήγησαν σε σκληρά lockdown


Μαζική αντίδραση στα lockdown που επιβλήθηκαν αυτούς τους μήνες, λόγω του κορωνοϊού, από χιλιάδες δικηγόρους και γιατρούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «thegatewaypundit», 1.000 δικηγόροι και 10.000 επιστήμονες καταθέτουν μήνυση για να ξεκινήσει μία δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης για την απάτη με τον κορωνοϊό που από επιδημία ενός ιού έχει μετατραπεί σε πολιτική επιδημία ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.


Όπως υποστηρίζει ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich οι τεχνοκράτες που ώθησαν τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τους πολίτες πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Σενάρια τρόμου για χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζομένους: «Λουκέτα» σε εστίαση και λιανεμπόριο – Θα κλείσουν οι μισές

Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι και «λουκέτα» σχεδόν στις μισές επιχειρήσεις


«Μαύρες» είναι οι προβλέψεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, καθώς μέχρι σήμερα πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν σηκώσει ρολά, είτε γιατί δεν τους επιτρέπεται (λόγω των μέτρων) είτε γιατί αδυνατούν εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών που δημιουργήθηκαν από το lockdown.

Όπως αναφέρουν οι γνώστες του κλάδου τουλάχιστον το 30% των επιχειρήσεων στο λιανικό εμπόριο δεν θα ανταπεξέλθουν στη συσσώρευση χρεών και στις ανάγκες ρευστότητας, µε αποτέλεσμα να βάλουν «λουκέτο», ενώ δραματική είναι η κατάσταση και στην εστίαση.

«Το λιανικό εµπόριο και η εστίαση κινούνται σε υποτονικά επίπεδα. Ισως είναι λίγο καλύτερα τα πράγµατα στην εστίαση, αλλά κι εκεί θεωρώ ότι από το άνοιγµα και µετά θα υπάρχει πτώση του τζίρου περίπου 50% σε σχέση µε το 2019» δήλωσε ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της Γενικής Συνοµοσπονδίας Επαγγελµατιών Βιοτεχνών Εµπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Ελληνοτουρκικές Σχέσεις- Γεωπολιτική- ΜΙΤ και Τουρκικό Παρακράτος

Oι συγγραφείς του βιβλίου «ΜΙΤ- Η Φωλιά του Τουρκικού Παρακράτους , Τρομοκρατία , Ναρκωτικά , Γκρίζοι Λύκοι» Κώστας Πικραμένος και Σάββας Καλεντερίδης, σε μια συζήτηση για τις παράλληλες διαδρομές και τις Υβριδικού τύπου Επιχειρήσεις και το ρόλο που παίζουν στη διαμόρφωση της στρατηγικής στη Σύγχρονη Τουρκία. Πόσο αυτές οι παράλληλες διαδρομές επηρεάζουν και σε ποια κατεύθυνση της Ελληνοτουρκικές σχέσεις και πως το δόγμα της τουρκικής ΜΙΤ στον 21ο αιώνα δημιουργεί στρατηγική υπόβαση, για τον ρόλο «παίκτη- ισχύος» που επιχειρεί να αυτοαναγορευθεί η Τουρκία, με ασκήσεις ισορροπίας μεταξύ του δίπολου Ευρασιατικών Δυνάμεων - Δυτικού Κόσμου .