MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Συγκλονιστικές μαρτυρίες πολιτών για τις παρενέργειες των εμβολίων

( John.k - Βασικά είναι πολίτες του Ισραήλ , και είναι απλοί άνθρωποι )
 
Πολίτες του κόσμου. Άνθρωποι σαν όλους μας με τις ίδιες αγωνίες και άγχη απέναντι στην ασθένεια. Άντρες και γυναίκες που ζητούν το αυτονόητο: Να είναι αυτοί και οι δικοί τους υγιείς.

Πρόκειται για ένα video στο οποίο πολίτες από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς εξιστορούν την εμπειρία που απέκτησαν ερχόμενοι σε επαφή με τον κορωνοϊό. Εμβολιασμένοι, υγιέστατοι πριν λάβουν την πρώτη δόση, οι άνθρωποι αυτοί αντιμετώπισαν τις παρενέργειες που προκαλούν αυτά τα σκευάσματα.

Δρ Ιωάννης Μάζης: Ενόχλησε την Τουρκία η σύγκληση Ιταλίας Γαλλίας Προσχηματική η συμμαχία με Ισπανία

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στo Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη –


Σάββας Καλεντερίδης: Μαύρη μέρα για την τουρκική οικονομία! Πανικός στην κυβέρνηση Ερντογάν

Η ιστορική υποτίμηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας της λίρας σε σχέση με το δολάριο και το ευρώ συνεχίζεται


Τη νέα ιστορική πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Μαύρη μέρα για την Τουρκία! Πανικός στην κυβέρνηση Ερντογάν. Το παραμύθι με τον Μουσταφά Κεμάλ και ο Αγώνας Οικονομικής Ανεξαρτησίας. Πρόβλημα Εθνικής Ασφαλείας. Η λίρα χάνει αξία ακόμα και έναντι της πτωχευσμένης Αργεντινής, αλλά και του Αφγανιστάν. Έρχονται ελλείψεις σε βασικά αγαθά. Τάσεις που θα καταστήσουν αδύνατη την επανεκλογή Ερντογάν.

Ο Aldous Huxley μας προειδοποιεί για τον λάθος τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η επιστήμη

“Προσέξτε να μην είστε υπερβολικά λογικοί. Στη χώρα των τρελών, ο μυαλωμένος άνθρωπος δεν γίνεται βασιλιάς. Τον λιντσάρουν.”


Ο Άλντους Χάξλεϋ (1894 – 1963) ήταν Άγγλος μυθιστοριογράφος και κριτικός. Μέλος διάσημης οικογένειας επιστημόνων, έμεινε σχεδόν τυφλός κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Ήτον, αλλά συνέχισε τις σπουδές του στην Οξφόρδη. Το 1916 άρχισε τη συγγραφική του σταδιοδρομία. Έζησε για μεγάλο διάστημα στην Ιταλία και το 1930 εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια όπου και έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του. Το πιο διάσημο έργο του είναι ο Θαυμαστός καινούριος κόσμος, μια εφιαλτική, προφητική ενατένιση ενός τέλειου τεχνοκρατικά πολιτισμού που βασίζεται στον φυσικό και ψυχολογικό καταναγκασμό. Το έργο του Το νησί, είναι ένα οικολογικό και ανθρωπιστικό μανιφέστο το οποίο θεωρείται προπομπός του κινήματος των Χίπις.