MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Μοριακός γενετιστής Α.Καλογερίδης: «Βάζουμε βόμβες που δεν ξέρουμε πότε θα πυροδοτήθουν μέσα στα κύτταρα μας»

«Δεν ξέρουμε τις μεσοπρόθεσμες και τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες»«Δεν ξέρουμε τις μεσοπρόθεσμες και τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες»

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων έκρουσε ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, καθώς όπως τόνισε μέσω του εμβολίου βάζουμε «βόμβες» μέσα στα κύτταρα μας.

«Όταν κάτι ξεκινάει από τα κύτταρα σου και φτάνει στην ασθένεια είναι πολύ σημαντικό να το ξέρει ο άλλος ότι δεν παίρνουμε υπόψιν μας μόνο τις καταστάσεις που θα μας συμβούν αυτή τη στιγμή, αλλά ότι ουσιαστικά βάζουμε βόμβες που δεν ξέρουμε πότε θα πυροδοτήθουν μέσα στα κύτταρα μας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Καταγγελία μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: «Κατέβασαν την εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού»

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων χθες αναφέρθηκαν σε ακόμα ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη επί κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη.


Όπως καταγγέλλουν έχει αφαιρεθεί η εικόνα του Ιησού Χριστού από το γραφείο του εκάστοτε Προέδρου της Ένωσης, το οποίο συνιστά δημόσιο και όχι ιδιωτικό χώρο ενώ στη θέση της ιερής εικόνας και στο κεντρικό αυτό σημείο της αίθουσας τοποθετήθηκε ένας ζωγραφικός πίνακας φιλοτεχνημένος από πρώην βουλευτή συγκεκριμένου κόμματος, με τον τίτλο Γάζα 2020.


Όπως αναφέρουν η τοποθέτηση των ιερών εικόνων στις δικαστικές αίθουσες και γενικότερα σε κεντρικές θέσεις γραφείων υπηρεσιών αποτελεί διαχρονικά πολιτειακή επιλογή. Μια επιλογή που όλοι έχουν υποχρέωση να σέβονται.

Δ.Κούβελας: "Βλακώδης ο εμβολιασμός παιδιών -Δεν έχει δοθεί καν επίσημη άδεια''

Ο εμβολιασμός των παιδιών δεν γίνεται για να προστατευτούν τα ίδια, αλλά...


«Απασφάλισε» ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, για τον εμβολιασμό των παιδιών, λέγοντας πως είναι βλακώδης, γιατί δεν κινδυνεύουν.


Διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσω Sputnik ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτυπά τη Δευτέρα. Και δεν αγωνιούν μόνο οι γονείς, για το τι μέλλει γενέσθαι επιδημιολογικά στα σχολικά συγκροτήματα.

Πώς γίνεται να προηγείσαι με 14,6% αλλά να ανεβαίνεις με 5.000 αστυνομικούς στη ΔΕΘ;

( John.k – Το Δημοφιλέστερος Πρωθυπουργός, πολύ απλά αυτό έχει να κάνει με την προπαγάνδα των ΜΜΕ , δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό φαίνεται επήσεις και από το πλήθος του κόσμου στις προεκλογικές τους ομιλίες. Ψέμα και Απάτη. Τον πρωθυπουργό δεν τον εκλέγει ο λαός!, τον εκλέγει η TV. Πως θα μπορούσε άλλωστε ένας πολίτης να ελέγξει το αποτέλεσμα που του ανακοινώνουν ; ) 
 
Πώς γίνεται να προηγείσαι με 14,6%, να έχεις χαοτική διαφορά στην καταλληλότητα για τη θέση του πρωθυπουργού αλλά να ανεβαίνεις με 5.000 αστυνομικούς στη ΔΕΘ; Δεν είναι αντιφατική η πραγματικότητα; 
 

Το Ελ Σαλβαδόρ και το Bitcoin

Oι κεντρικές τράπεζες έχουν όλα τα μέσα για να σταματήσουν τη νομισματική «επανάσταση» που έχει ξεκινήσει, από κράτη και ανθρώπους που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από τους διεθνείς τοκογλύφους – μεταξύ άλλων την υιοθέτηση δικών τους κρυπτονομισμάτων, εγγυημένων από τις ίδιες, όπως άλλωστε σχεδιάζουν. Φοβούνται δε πως εάν δεν το κάνουν, θα αποδυναμωθούν περισσότερο τα χρήματα χωρίς αντίκρισμα (Fiat Money) που κυκλοφορούν σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά την έξοδο των Η.Π.Α. από τον κανόνα του χρυσού το 1971 – με καταστροφικά επακόλουθα, ειδικά σε μία εποχή που, μετά από δεκαετίες, έχει αναβιώσει το φάντασμα του υπερπληθωρισμού. Ως εκ τούτου, το πείραμα του Ελ Σαλβαδόρ θα επιταχύνει τις όποιες εξελίξεις – σημειώνοντας πως η τιμή του Bitcoin μπορεί να διακυμανθεί από το 0 έως το 1.000.000 $, με μοναδικό κριτήριο την εμπιστοσύνη ή μη των ανθρώπων. Οι τεράστιες φούσκες πάντως που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα πάγια περιουσιακά στοιχεία, από τις μετοχές έως τα ακίνητα, λόγω της αλλοπρόσαλλης πολιτικής των κεντρικών τραπεζών, συμπεριλαμβάνουν και τα κρυπτονομίσματα – εκτός του ότι έχουν εκτοξεύσει τις εισοδηματικές ανισότητες και τα χρέη στα ύψη, με το επόμενο κραχ προ των πυλών. .


Το ξεπούλημα του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ

Ο εκκαθαριστής και εκτελεστής της Ελλάδας
Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο συνεχίζοντας τη ληστεία των Ελλήνων, αφού ξεπουλάει τα δίκτυα, σταματάει τους τελευταίους παραγωγικούς μας τομείς όπως ο λιγνίτης και παραμένει με εμπορικές μόνο εταιρίες – μεταπρατικές δηλαδή που θα εξαρτώνται απόλυτα από τους ξένους. Με δεδομένο δε το ότι, όλα αυτά τα δίκτυα που ξεπουλιούνται από όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων (η προηγούμενη ξεπούλησε τη ΔΕΣΦΑ όσον αφορά το φυσικό αέριο, τον ΑΔΜΗΕ κλπ.), μπορούν να αγοραστούν από τον οποιονδήποτε, ακόμη και από εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες, το μέλλον μας διαγράφεται καθημερινά όλο και πιο δυσοίωνο. Εκτός αυτού, ως καθαρά εισαγωγική χώρα και στην ενέργεια, θα μπορεί ο καθένας να μας εκβιάζει – κλείνοντας για παράδειγμα τη στρόφιγγα των αγωγών.