MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Η κυβέρνηση δεν θέλει να λήξει η πανδημία! Την ενδιαφέρει η επιβολή της τρομοκρατίας και του ολοκληρωτισμού»

«Ευτελίζουν την Ιατρική και ασκούν κοινωνική πίεση για μια προληπτική ιατρική πράξη»


Σε πλήρη ελευθερία για τους εμβολιασμένους και σε απηνή καταδίωξη των ανεμβολίαστων συνοψίζονται τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας που τέθηκαν σε εφαρμογή από το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, έχει καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα ελέγχων πιστοποιητικών εμβολιασμού.
 
Από την Ντίνα Ιωακειμίδου

Η κυβέρνηση, πιστή στο δόγμα της ατομικής ευθύνης, στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους. Ενισχύει δε κατά την προσφιλή της τακτική τον διχασμό της κοινωνίας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση προέτρεψε τους εμβολιασμένους εργαζομένους στην ψυχαγωγία που έχασαν τη δουλειά τους λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί σε ισχύ «να πάνε από σπίτι σε σπίτι ανεμβολίαστων για να τους πείσουν»!

Μ. Χαρίτος : Οι Γερμανικές Οφειλές και η ανυπαρξία στρατηγικής

Ο Μάρκος Χαρίτος , συνεργάτης στην ομάδα διαχείρισης , του αρχείου του εμβληματικού για το θέμα αείμνηστου Νομάρχη Βοιωτίας Γιάννης Σταμούλη, μίλησε σήμερα στον 98.4 ημέρα επετείου από τα 77 χρόνια απελευθέρωσης της Αθήνας από την Γερμανική Κατοχή, για την ανάγκη ύπαρξης μιας συγκροτημένης στρατηγικής στο θέμα των επανορθώσεων και αποζημιώσεων από το Γερμανικό Κράτος . 
 
Όπως είπε, μεταξύ άλλων, το κεφάλαιο Διεκδίκηση έχει καταλήξει να είναι μια υπόθεση είτε "διαγωνισμού", ποιος θα υπολογίσει τα περισσότερα δις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί, είτε ποιος θα επισκεφτεί τα περισσότερα μαρτυρικά χωριά και πόλεις κατά την διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων. Καμία εξωστρεφής δραστηριότητα δεν υπάρχει εν εξελίξει, το 2017. Δήμοι, Περιφέρειες , πολιτικά κόμματα και Ελληνικό κράτος , ακόμη και το Δίκτυο Μαρτυρικών πόλεων και χωριών , εμφανίζονται χωρίς στρατηγική βάθους. 
 

Ιωάννης Μάζης: Καταρρέει ο Ερντογάν κι αυτό τον κάνει επικίνδυνο – Αλυσιδωτά Θερμά Επεισόδια

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στo Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη