MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Μελέτη Οξφόρδης για τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού στην Ελλάδα: «Επίπεδο δικτατορίας 84.26 στα 90 για την Ελλάδα»!

Με δείκτη αυστηρότητας lockdown 84.26, η Ελλάδα έχει την σκληρότερη καραντίνα για τον κορωνοϊό στον πλανήτη, μαζί με τη Βενεζουέλα και τη Μογγολία, δύο χώρες που η λέξη «δημοκρατία» δεν είναι ακριβώς αυτή που περιγράφει το πολίτευμά τους.

Ο συνδυασμός κλειστών καταστημάτων, απαγόρευσης κυκλοφορίας (ειδικά μετά τις 21.00), SMS για μετακινήσεις, μιας σειράς απαραίτητων εγγράφων για να μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, τις απαγορεύσεις προσευχής στις εκκλησίες, την απαγόρευση ψαρέματος και κυνηγίου κλπ. κατατάσσουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως ανάμεσα στις χώρες που έχουν εγκαθιδρύσει καθεστώς «υπό όρους διαβίωσης», ουσιαστικά ένα δικτατορικό καθεστώς.

Σάββας Kαλεvτερίδης | "Θα πληρώσει και η Eυρώπη για τo τέρας πoυ εξέθρεψε.."

O στρατιωτικός αvαλυτής Σάββας Kαλεvτερίδης για τα απoτελέσματα της Συvόδoυ Koρυφής. 

 

Κύρα Αδάμ : Τα συμφέροντα μας στην ΑΟΖ,ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ με τον Ερντογάν! Γεωτρύπανο το Μάρτιο και γερμανικά σενάρια συγκυβέρνησης!

Της Κύρας Αδάμ


Με την βεβαιότητα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να επιβάλει ισχυρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, ο Τ. Ερντογάν έχει ξεκινήσει διεθνή εκστρατεία ενημέρωσης για τα επόμενα βήματα του στην Αν. Μεσόγειο , που σκοπεύει να υλοποιήσει από την άνοιξη του 2021.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς διπλωματικές πηγές ο Τούρκος Πρόεδρος ενημέρωσε ενδελεχώς για τα σχέδια του και τον απερχόμενο Αμερικανό ΥΠΕΞ Μ. Πομπέο , αλλά και το διάδοχο του, Α . Μπλίνκεν.

Απόλυτο «Βατερλό» της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες: Χειρότερο από το προσχέδιο το τελικό κείμενο - Καμία κύρωση σε Τουρκία

( John.k - Εκ του αποτελέσματος κρίνοντάς, η «Ελληνική» κυβέρνηση δεν θέλει κυρώσεις και δεν έχει πρόβλημα με τις τουρκικές παραβιάσεις και προκλήσεις …. Γιατι αν είχε …. τότε θα είχε ασκήσει βέτο στα πάντα στην Ε.Ε. και δεν λειτουργούσε τίποτα, όπως έκανε η Βουλγαρία στα Σκόπια, μέχρι να τιμωρηθεί η Τουρκία )

Ένα νέο «Βατερλό» είχε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες καθώς στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου οπως είχε γράψει πρώτο το pronews.gr, εδώ και μέρες δεν υπήρξε καμία κύρωση στην Τουρκία (δεν το συζητάμε για εμπάργκο όπλων).


Η κυβέρνηση δεν κατάφερε ούτε το ελάχιστο, να αναφερθεί ο χώρος ή μέρος του χώρου που κάνει έρευνες το Όρουτς Ρέις ως «ελληνική υφαλοκρηπίδα».

Μάλιστα το τελικό κείμενο ήταν χειρότερο κι από τα προσχέδιο που κυκλοφορούσε λίγες ώρες πριν τη σύνοδο και προέβλεπε, την εξουσιοδότηση του Συμβουλίου να εξετάσει άμεσα την επέκταση των υπαρχόντων περιοριστικών μέτρων για τις τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, κάτι που τώρα πάει για τον Μάρτιο του 2021, ενώ δεν υπάρχει ούτε καν η συνήθης «σκληρή γλώσσα», καθώς η ΕΕ δηλώνει έτοιμη για ανάπτυξη συνεργασίας με την Άγκυρα!

Γερμανική διείσδυση στα ελληνικά σχολεία! Ποιο είναι το σχέδιο

“Όχι στην αναθεώρηση της ιστορίας μας”, λέει σε ανακοίνωση του το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αναφερόμενο στην προσπάθεια της Γερμανίας να την ξαναγράψει.

Σε εκτενή ανακοίνωση του το ΕΣΔΟΓΕ αποκαλύπτει το σχέδιο:

https://esdoge.gr/

Όχι στην αναθεώρηση και την υποτέλεια στα σχολεία.

Το πρόγραμμα MOG / Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ο.Δ. της Γερμανίας παρουσίασε πρόσφατα και στην Ελλάδα την εκπαιδευτική πλατφόρμα του. Η νέα πρωτοβουλία του γερμανικού κράτους έχει ως κύριο στόχο της τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των ελληνικών σχολείων.