MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Όσα δεν βλέπουν Έλληνες δικαστές, μπορεί και τα βλέπει… Γερμανός καθηγητής!!!

Η Τρόικα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, λέει έκθεση του Γερμανού καθηγητή Andreas Fischer-Lescano!!!

Πολλές από τις δεσμεύσεις που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από την Τρόικα συνιστούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρεται σε νομική έκθεση κατ” εντολή των Αυστριακών και Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Σε νομική γνωμοδότηση του Γερμανού πανεπιστημιακού καθηγητή Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο κατ” εντολή του αυστριακού Επιμελητηρίου Εργαζομένων, της Ομοσπονδίας Αυστριακών Συνδικάτων και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδικάτων, υποστηρίζεται ότι κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, δηλαδή την ΕΚΤ και την Κομισιόν, που συμμετέχουν στην Τρόικα, συνιστούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Του Σωτήρος

Του Μιχάλη Τζανάκη 

Αξίζουν ένα ειδικό «αφιέρωμα» όλοι εκείνοι οι πολύξευροι «σωτήρες» που κράτησαν όρθια τη χώρα στα δύσκολα και τη γλίτωσαν από την ολοκληρωτική καταστροφή που σαράντα χρόνια τώρα είχε απεργαστεί η … Παπαρήγα με τους όμοιούς της.

Ευτυχώς  τους σταμάτησαν κάποιοι ευφυέστατοι πατριώτες, ακέραιοι πολιτικοί και συγκροτημένοι τεχνοκράτες, αποκρούοντας τον κομμουνιστικό κίνδυνο που είχε βαλθεί μέσα απ’ τα σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση να καταστρέψει τη χώρα.

Η οικονομία , η “θεωρία του χάους”, η ύφεση του 1929, και το σημείο (Threshold) χωρίς επιστροφή.

(Αναδημοσίευση Παλαιότερου Άρθρου)

Η θεωρία του χάους , είναι μια επιστήμη στα μαθηματικά που μελετάει συμπεριφορές από ακολουθίες σε συστήματα που υπακούουν σε περισσότερους από 2 κανόνες ταυτόχρονα. Θα μπορούσαμε μαθηματικά να το διατυπώσουμε σαν «αναδρομικές συναρτήσεις, ν – αγνώστων». Οι συναρτήσεις αυτές, στα αποτελέσματα τους, δεν είναι προβλέψιμες. Δεν υπάρχει δηλαδή πάντα, γραμμική μέθοδος επίλυσης.

Η εφαρμογή της θεωρίας του χάους, έχει να κάνει με τον φυσικό μας κόσμο, την οικονομία, την φυσική, την πληροφορική, τις κοινωνικές συμπεριφορές των ανθρώπων κλπ.

Η οργή του ΜπρόΚωλου

Του Γιάννη Λαζάρου

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι υποψήφιοι άνεργοι του δημοσίου για να καλύπτουν τον υπόλοιπο του πολύτιμου και πανάκριβου τηλεοπτικού χρόνου των τηλεοράσεων.
 
Τα προγράμματα που έχουν φθηνή παραγωγή και που κρατάνε το κοινό στις οθόνες αλλά και που αποδίδουν χοντρά κέρδη σήμερα είναι τέσσερα: 


Να ξέρεις οι μέρες σου είναι μετρημένες...

Ρεσιτάλ ιταμότητας και αυθάδειας έδωσε ο απίθανος πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριου. Η κυνική του ομολογία ότι αδίκησε τον Ελληνικό λαό άφησε άναυδους και έκπληκτους όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες ακόμα και τους φίλους του. 

Μας δήλωσε ότι κατάφορα αδίκησε τους Έλληνες πολίτες και πως τώρα ήρθε η ώρα να αποκαταστήσει.

Δηλαδή Κύριε Σαμαρά θα επαναφέρεις πίσω τους 300.000 περίπου χιλιάδες Ελληνόπουλα που μετανάστευσαν, την αφρόκρεμα της Ελληνικής κοινωνίας στην πατρίδα?

Άλλος δρόμος από το λαό στο ΔΡΟΜΟ δεν υπάρχει…

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το θέατρο της «σθεναρής» διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα!!! 

Η αρχιδωσίλογη κακουργία (Βενιζέλος) λεονταρίζει δηλώνοντας ότι προτιμάει να πέσει η κυβέρνηση παρά να …συμφωνήσει με την τρόικα, δηλαδή παρά να ψηφίσουν τα συμφωνηθέντα!!! 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος Μητσοτάκης (έχει διδαχτεί τέλεια από τον πατέρα του). Δήλωσε και αυτός ότι «αν είναι να πέσει η κυβέρνηση, ας πέσει μαχόμενη»!!! 

Οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστωτικού δωσιλογισμού (ΜΜΕ) …αμύνονται και αυτές «σθεναρά». Η «τρόικα το παράκανε μας λένε» και θέτουν …απαραβίαστες «κόκκινες γραμμές»: Πάντα πριν από κάθε νέα συμφορά χαράσσονται «κόκκινες γραμμές», για να παραβιαστούν… 

το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΣ ...

Γράφει ο μπλακ-αης

Η καλλιτερη προσφορα προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ συμπολιτες των μελων της Εταιρειας Πολιτικων Εξαπατησεων ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΣ Ε.Π.Ε.

ειναι να βγαλετε τον ...πολιτικο ΣΚΑΣΜΟ !!!!...

Δεν ειναι οτι πλεον :
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στο επικοινωνιακο θεατρο που παιζετε περι δηθεν προστασιας των σπιτιων των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ

Αλλάζει ο χάρτης των συμμαχιών στη Μεσόγειο

Του Μιχάλη Ιγνατίου 

Ενώ η Ελλάδα και η Κύπρος σπαράσσονται από την οικονομική κρίση, που προκάλεσαν οι πολιτικοί των δύο χωρών, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη γειτονιά μας και μας αφορούν. 


Τη στιγμή που αλλάζει ο χάρτης των συμμαχιών στην περιοχή, μία φιλική χώρα (το Ισραήλ), και μία εχθρική (η Τουρκία), ανταγωνίζονται για τον έλεγχο της ανατολικής Μεσογείου.