MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο λαός της Αυστραλίας σε μετωπική Σύγκρουση με τη ΝΤΠ! Μια ανάσα από την Ελευθερία! Υπό παραίτηση ο κυβερνήτης της Βικτώρια…

… στο Σύδνεϋ συνεδριάζει αύριο το Αυστραλιανό Ανώτατο Δικαστήριο!


Ο λαός της Αυστραλίας είναι αποφασισμένος να τελειώσει τους νεοταξίτες! Οι εργαζόμενοι στον τομέα των Κατασκευών στην Μελβούρνη από αύριο κλείνουν τα πάντα και κατεβαίνουν σε απεργία διαρκείας, ενώ ο κυβερνήτης Ντάνιελ Άντριους, βρίσκεται με τη δαμόκλειο σπάθη να αιωρείται πάνω από το κεφάλι του. Το ίδιο του το κόμμα προσπαθεί να τον αποβάλλει και να τον καθαιρέσει, ενώ η υπόθεση της υποχρεωτικότητας των εμβολίων βρίσκεται πλέον στα χέρια και την κρίση των ανώτατων δικαστών, στο Supreme Court πoυ θα συνεδριάσει αύριο το πρωί στις 9.00, ώρα Αυστραλίας!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Όλα παίζονται πλέον πάνω στο τραπέζι, σε ένα μπράντ ντε φέρ για πολύ γερούς παίκτες, μεταξύ των κυβερνώντων και του αυστραλιανού λαού με το 60 και πλέον τοις εκατό του κόσμου, να δηλώνει δυναμικά την αποστροφή του στα σκευάσματα της Pfizer και της AstraZeneca, των οποίων οι μέχρι και σήμερα παρενέργειες έχουν προκαλέσει τον τρόμο στους πολίτες! 
 

Ευρωβαρόμετρο: Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση – Δυσαρεστημένο το 80% των Ελλήνων με τις επιλογές Μητσοτάκη

Οι Έλληνες αποδεικνύεται όχι μόνον πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά εμφανίζονται ως οι πλέον απογοητευμένοι από όλους τους Ευρωπαίους

Κόλαφος για την κυβέρνηση το Ευρωβαρόμετρο, που υποδεικνύει μια ιδιαίτερα ζοφερή κατάσταση..

Οι Έλληνες αποδεικνύεται όχι μόνον πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά εμφανίζονται ως οι πλέον απογοητευμένοι από όλους τους Ευρωπαίους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έρευνα, το 80% των Ελλήνων θεωρεί εντελώς κακή τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη χώρα.

Πόσα ψέματα μας έχουν πει οι έλληνες τηλεπιστήμονες; - Με fake news, δόλο και περιορισμένη γνώση… τρομοκρατούν τον κόσμο

Οι έλληνες τηλεπιστήμονες άγνωστοι πριν τον covid 19 και την πανδημία, έχουν ενθουσιαστεί με την προβολή που τυγχάνουν στα μέσα ενημέρωσης και εκμεταλλευόμενοι την επιστημονική τους ιδιότητα… αραδιάζουν μπούρδες.

Εάν κάτι μάθαμε από την πανδημία τους τελευταίους 18 μήνες είναι ότι οι έλληνες τηλεπιστήμονες είναι διακινητές με καθυστέρηση μελετών που παρουσιάζονται σε Ισραήλ, ΗΠΑ και Βρετανία, δεν έχουν παράξει ούτε μια μελέτη για τον covid 19 και τα εμβόλια και απλά «παπαγαλίζουν» ότι συμβαίνει στο εξωτερικό. 

Οι έλληνες τηλεπιστήμονες έχουν πει κατά κόρον και κατ΄ εξακολούθηση ψέματα, έχουν παραπλανήσει και τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία, είναι απλά φερέφωνα τρόμου, προπαγάνδας και fake news… λειτουργούν άκρως αντιεπιστημονικά, ψεύδονται ασυστόλως και ενίοτε έχουν δόλο στα επιχειρήματα τους.