MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ίλιγγος από τα χρέη Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ: Εισαγγελέας υπάρχει;

Θα ασχοληθεί άραγε κανείς;
 
Την ώρα που η ακρίβεια έχει μετατραπεί σε μάστιγα για τα ελληνικά νοικοκυριά και τα ενοίκια έχουν λάβει την «ανιούσα» κι ενώ οι Έλληνες δεν μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά ούτε μερικές ημέρες διακοπών, λόγω της συνεχούς «αφαίμαξης» στην οποία υπόκεινται, το κυβερνών κόμμα, όπως και το ΠΑΣΟΚ, αυξάνουν με ιδιαίτερη…ευκολία τα χρέη τους χρόνο με τον χρόνο, συνεχίζοντας την τακτική «δεν πληρώνω».
 
Όπως προκύπτει από την ετήσιο ισολογισμό της που δόθηκε στη δημοσιότητα, νωρίτερα σήμερα το πρωί, η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στρατηγικό κακοπληρωτή στη χώρα αφού χρωστάει συνολικά σχεδόν 488 εκατ. ευρώ, με το ποσό να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
 

Νέα μήνυση 21 πολιτών κατά Μητσοτάκη και υπουργών για τα Τέμπη

Βροχή διαβιβάζονται στη Βουλή οι δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών, καθώς μια νέα έφτασε χθες, ύστερα από μήνυση 21 πολιτών κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των συναρμόδιων υπουργών.
 
 
Αυτή είναι η πολλοστή μήνυση που περνά το κοινοβουλευτικό κατώφλι, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει διαβιβαστεί η δικογραφία για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος, η οποία παραμένει στο συρτάρι εδώ και μήνες, καθώς ουδείς έχει αναλάβει πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.