MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Κ.Αρβανίτης: «Η κοροϊδία που δέχθηκαν οι εμβολιασμένοι αποκαλύπτεται μεγαλοπρεπώς – Ιδού τα στοιχεία του ΕΟΔΥ»

«Οι ανεμβολίαστοι περνούν την Όμικρον σαν απλό συνάχι και οι τριπλοεμβολιασμένοι διασωληνώνονται» 
 
Συνεχίζει τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος ασχολείται εδώ και μήνες με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύουν οι οργανισμοί υγείας και βγάζει… λαβράκια.

Αυτή τη φορά ασχολείται με τους διασωληνωμένους, εμβολιασμένους και μη και δείχνει ότι έχει αυξηθεί ραγδαία το ποσοστό των πλήρως (τρεις δόσεις) εμβολιασμένων που είναι διασωληνωμένοι, καθώς πλέον φτάνουν στο 48,5%!

Ι. Μάζης : Η Γεωπολιτική ρευστότητα, οι ΗΠΑ, ο ρόλος της Τουρκίας και η Ελλάδα

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ Ιωάννης Μάζης , εξηγεί πως η πρόταση που έχει διατυπώσει από το 2005 για αίτημα ένταξης και της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, σήμερα που Φινλανδία και Σουηδία ζητάνε την ένταξη τους, επικαιροποιείται, σημειώνοντας ότι αν για την Φινλανδία μπορεί να αντιληφθεί κάποια ζητήματα, για την Σουηδία που έχει ήδη υπογράψει σκληρό σύμφωνο αμυντικής συνδρομής με το Ηνωμένο Βασίλειο , η κατάσταση είναι περίπλοκη. 
 

Δημοσκόπηση-κόλαφος της RealPolls: Σε ελεύθερη πτώση όλα τα κόμματα!

Η κυβέρνηση αποδοκιμάζεται χάνοντας άλλη 1,5 μονάδα, ενώ πέφτει δραματικά και ο ΣΥΡΙΖΑ - Όλο και πιο χαμηλά το ΠΑΣΟΚ

Κόλαφος για το πολιτικό σύστημα και ιδίως για τα κόμματα που διεκδικούν να κυβερνήσουν ξανά τη χώρα μετά τις επόμενες εκλογές, με η χωρίς συνεργασία, είναι τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της RealPolls, που παρουσιάζει σήμερα η «δημοκρατία».

• Α’ μέρος
 
Η δυσαρέσκεια των πολιτών αποτυπώνεται στη σημαντική μείωση των ποσοστών τόσο της Ν.Δ. όσο και των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρίας πριν από έναν μήνα. Παρότι η χώρα έχει εισέλθει ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, τα κόμματα εξουσίας εμφανίζουν αποσυσπείρωση και οι αναποφάσιστοι, αντί να μειώνονται, βρίσκονται στο υψηλό 15,8%.

Καταρρέει η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ κυβέρνηση Μπάιντεν! Ξεμένουν ακόμα και από ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ στις ΗΠΑ

Έρχονται ΑΓΡΙΕΣ καταστάσεις στον πλανήτη…


«Οι δημοκράτες βρίσκονται σε πλήρη πανικό! Οι σοσιαλιστικές πολιτικές τους, είναι καταστροφή.

Οι αριθμοί των δημοσκοπήσεων καταρρέουν, ο πρόεδρος τους είναι ένας ανέντιμος, διεφθαρμένος».


Αυτό μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και όλα δείχνουν πως έρχεται πολιτικοοικονομικό χάος στην άλλη μεριά του Ατλαντικού!

Όλα πάνε στραβά στην Αμερική και πλέον έχουν ξεμένουν ακόμα και από γάλα!