MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Παρέμβαση - βόμβα Johnson: Ενεργοποιήστε την 25η Tροποποίηση για αντικατάσταση Biden, λόγω ανικανότητας! - Τι ζητά το 60%

Ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Johnson λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο του Biden πρέπει να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του - Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το 60% των Αμερικανών θέλει να αντικατασταθεί ο Biden ως υποψήφιος για την προεδρία 
 
Ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Μike Johnson έριξε κυριολεκτικά βόμβα στο ήδη φλέγον πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, καλώντας το υπουργικό συμβούλιο του προέδρου Joe Biden να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του λόγω ανικανότητας! 
 

Ο «από μηχανής θεός»… μάς τελείωσε

Γνωρίζω πως οι προσδοκίες από το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών
είναι μεγάλες για εκείνους που καταλαβαίνουν που οδηγούν την ανθρωπότητα, όλοι όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και ισχυρίζονται πως ενεργούν για το καλό της. Πολλοί βλέπουν την Λεπέν, σαν μια άλλη Ζαν ντ Αρκ που θα έρθει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ένα κόσμο που έχει γυρίσει ανάποδα. Άλλοι θεωρούν πως η γαλλική αριστερά κατάφερε να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις της, ενώ παρασκηνιακά οι εσωτερικές διαιρέσεις πολλαπλασιάζονται και τίποτα δεν έχει αλλάξει.