MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Απίστευτο: Όποιος στην Αυστραλία γράφει κατά των lockdowns στο internet… θα τιμωρείται με πρόστιμο 11.000 δολ.

Ο επικεφαλής υγειονομικός διευθυντής της Νέας Νότιας Ουαλίας έφτασε στο σημείο να λέει στους Αυστραλούς ότι δεν πρέπει να «συνομιλούν μεταξύ τους», ακόμη και αν φορούν μάσκες, προκειμένου να μειωθεί η μετάδοση του Covid 19


Στην Αυστραλία η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.
 
Είναι μια από τις ελάχιστες χώρες που συνεχίζει να διατηρεί lockdowns για τον covid 19 και μάλιστα πρόσφατα επέβαλλε και άλλα περιοριστικά μέτρα.


Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχοντας αποτύχει πλήρως στην διαχείριση έχει προκαλέσει την αντίδραση της κοινωνίας με τις διαμαρτυρίες να αρχίζουν να αυξάνονται.
 

"Η πυρπόληση δασών στην Ελλάδα ήταν (τουρκικό) κρατικό απόρρητο"

Πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ : ¨Η πυρπόληση δασών στην Ελλάδα ήταν κρατικό απόρρητο. Διατίθενταν πόροι από τα απόρρητα κονδύλια¨


Πηγή 23/12/2011

Εφημερίδα Μπιργκιούν

Εκείνη την εποχή είχαμε κάνει την εξής ανάρτηση:

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ

Ποιος έκαψε τα δάση ;

Ο Μεσούτ Γιλμάζ με τρεις λέξεις προκάλεσε διπλωματικό σκάνδαλο. Μιλώντας στον Ενβέρ Αϊσεβέρ της εφημερίδας Μπιργκιούν και δίνοντας παράδειγμα σχετικά με τα κρατικά μυστικά που υπήρχαν στην αναφορά για το Σουσουρλούκ είπε "όπως για τα αντίποινα με τους εμπρησμούς δασών στην Ελλάδα…".

Απολύσεις Ανεμβολίαστων χωρίς ταμείο ανεργίας, άρθρο 25, και σύσταση Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής

Με τον νέο νόμο περί υποχρεωτικότητας υγειονομικών, η κυβέρνηση θα απολύει στερώντας τους εργαζόμενους από το δικαίωμα στο ταμείο ανεργίας. Επίσης, παραβιάζει το άρθρο 25 του Συντάγματος, το οποίο ταυτοχρόνως επικαλείται, και παρακάμπτει όλες τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, την οποία επίσης επικαλείται. Πρόκειται για μια επίδειξη αλαζονείας και κοροϊδίας, και επαφίεται στους πολίτες η ανοχή της ή μη. 

Απολύσεις Ανεμβολίαστων χωρίς ταμείο ανεργίας, άρθρο 25, και σύσταση Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής 

Α) Ψηφίστηκε με τροπολογία η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς και φροντιστές υγείας με τον νόμο 4820/2021 (ΦΕΚ 130/Α/23-7-21). Συνοπτικά επισημαίνω τα εξής:

Η Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη μαζί με Κίνα, Πακιστάν & Σ.Αραβία έχει νομοθετήσει τον έμμεσα υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «κυβέρνηση των εμβολίων», καθώς εδώ και αρκετούς μήνες με το μόνο που φαίνεται να την απασχολεί είναι να αναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, με συνεχείς απειλές και νομοθετήματα.


Έτσι, έχει νομοθετήσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους στα γηροκομεία οι οποίοι πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι τα μέσα Αυγούστου και όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας από 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που έχουν κάνει και κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει περάσει και νομοθετήματα τα οποία καθιστούν το εμβόλιο έμμεσα υποχρεωτικό για το σύνολο του πληθυσμού, μην επιτρέποντας στους ανεμβολίαστους πολίτες μία σειρά από δραστηριότητες, εξαναγκάζοντάς τους έτσι να «τρυπηθούν».

Η Ελλάδα μαζί με χώρες του τρίτου κόσμου όπως το Πακιστάν ή σκληρές απολυταρχικές δικτατορίες όπως η Κίνα και η Σαουδική Αραβία, είναι οι μόνες χώρες που έχουν προβεί σε αυτή την κίνηση, η οποία παραπέμπει σε δυστοπικό θρίλερ.