MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αρθρο-καταπέλτης της αυστριακής Ντερ Στάνταρντ για τους Γερμανούς: Χρωστάτε στους Ελληνες 1,5 τρισ. δραχμές!!!

Εκτενή αναφορά στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κυρίως από το αναγκαστικό δάνειο αλλά και από τις πολεμικές αποζημιώσεις, για την επί 3,5 χρόνια γερμανοναζιστική κατοχή, κάνει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση της σχετικής εμπιστευτικής έκθεσης, από την ειδική ομάδα εργασίας στον υπουργό Οικονομικών. 

Οι ΗΠΑ δεν συγχωρούν ότι η Αργεντινή επιβίωσε: Κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία των ανθρώπων της Προέδρου Κ.Φερνάντεζ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΝΤ

Νέα επίθεση των "αρπαχτικών" των αγορών εναντίον της Αργεντινής, μέσω της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς αυτή τη φορά αναζητούν περιουσιακά στοιχεία του στενού περιβάλλοντος της Αργεντινής προέδρου Κριστίνα Φενρνάντεζ, για να τα κατασχέσουν. 

Δεν έχουν ακόμα αποδεχτεί την ήττα τους από την γενναία πολιτικό που έχει αμφισβητήσει και κερδίσει κατά κράτος το νεοταξίτικο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. 

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 2015

Ένα δύσκολο «φορολογικό» έτος προβλέπεται να είναι και το 2015 για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, καθώς με το νέο προϋπολογισμό αναζητούνται πρόσθετα έσοδα 1,4 δισ. ευρώ. 

Το φορολογικό τοπίο του νέου έτους, βέβαια, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει, μέχρι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από την τρόικα. 

Έρμαιο των εκβιαστών η χώρα - Παγιδευμένη από τη δουλοπρέπεια του πολιτικού της προσωπικού

Το ενδεχόμενο εκλογών έχει σημάνει συναγερμό στο υπουργείο Οικονομικών που κυριολεκτικά σπάει κουμπαράδες έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας... 


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Πέντε χρόνια μετά από την ανελέητη εφαρμογή των πολιτικών της απόλυτης δυστυχίας, και η χώρα βρίσκεται και πάλι στον ίδιο παρονομαστή. Εκβιαζόμενη, με άδεια ταμεία, με εξαθλιωμένο λαό που πλιατσικολόγησαν τους μισθούς, τις συντάξεις του, την προσωπική και την κοινωνική του αποταμίευση και πνιγμένη στα κατοχικά χρέη.