MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ( ΕΛΛΑΔΑ)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Λάβρος κατά του Τούρκου ηγέτη, Ταιγίπ Ερντογάν, ήταν ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Russia Today για τις τελευταίες εξελίξεις στην Συρία.

Το πιο ενδιαφέρων σε αυτή την συνέντευξη ήταν η δήλωση καταγγελία του Άσαντ, ότι ο Ερντογάν από την μια απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, (και φυσικά πρωτίστως ς την Ελλάδα), με το να εξαπολύσει εκατομμύρια λαθρό αν δεν του δώσουν και άλλα χρήματα και εξουσίες και από την άλλη ο ίδιος σπονσοράρει τους Τζιχαντιστές, που με τις επιχειρήσεις τους στέλνουν τα κύματα προσφύγων και των άλλων λαθρό προς τα δυτικά. 

Διακεκριμένος “λαδιάρης” ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου… διότι “τα έπιανε” κανονικά!

Εξαγορασμένος πράκτορας με ταρίφα τουλάχιστον 255 χιλιάδες ευρώ φαίνεται να ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά (OCCRP). Υπενθυμίζεται πως το Παρατηρητήριο είχε πρόσφατα ασχοληθεί και με φερόμενες αδιαφανείς χρηματικές δραστηριότητες του πρώην δικηγορικού γραφείου του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη.

Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

Ο πολύς λοιπόν Μεβλούτ δεν είναι μόνο νταής, εκβιαστής, υβριστής, τιμητής των πάντων και ένας κοινός πολιτικός τραμπούκος, όπως τεκμηρίωσα πρόσφατα σε κείμενό μου στον «Φιλελεύθερο», βάσει δεδομένων που προκύπτουν από τη δική του πολιτική διαδρομή. Είναι και εξωνημένος. Έχει την ταρίφα του. Τουλάχιστον 255 χιλιάδες δολάρια για «μια» εξυπηρέτηση.

Στρατηγός Κ.Ζιαζιάς για μεταναστευτικό: «Η Ελλάδα δέχεται εισβολή και υβριδικό πόλεμο που απειλεί το μέλλον της»

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, με ανάρτηση του στο Facebook τοποθετήθηκε για το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που μαστίζει τη χώρα μας.

«Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.